Terug naar overzicht
diffuser oro en spray acqua di bolgheri

Cadeauset Diffuser Oro + Home & Linen spray van Acqua di Bolgheri

We hebben nu een heel mooie aanbieding: de Acqua di Bolgheri Oro Diffuser + een heerlijke Home & Linen spray als set in een mooie cadeauverpakking. Dankzij deze luxe producten ruikt het overal lekker in huis. 

De Gouden lijn van Acqua di Bolgheri Oro staat voor een verfijnde geur die is samengesteld met de gedachte aan een harmonieus Italiaans bloemenveld in de Toscaanse heuvels en bevat o.a. jasmijn, hyacint en bergamot. De geurstokjes in de diffuser (100 ml) geven een lange tijd een constante geur af en staan ook nog eens leuk in je interieur! Zodra de stokjes de geur verliezen, draai je de stokjes om in de fles.

De Home & Linen spray (50 ml) verfrist ruimtes, zacht meubilair, spreien, kussens en kleding. Bestel de set heel eenvoudig via het formulier hieronder.

Korting voor abonnees

Deze luxe geurset van Acqua di Bolgheri bestel je voor € 54. Als abonnees heb je een streepje voor: je krijgt 10% korting en betaalt slechts € 48. Bestel de set heel eenvoudig via het formulier hieronder. De korting wordt automatisch berekend op basis van je postcode en huisnummer.

Bestellen doe je zo

Vul het formulier hieronder in en bestel:

Navullingen zijn verkrijgbaar via acquadibolgheri.nl

BEKIJK OOK: