Terug naar overzicht
fattoria la vialla toscane

Fattoria La Vialla – biologische producten uit Toscane

Fattoria La Vialla is een wereld op zichzelf, een kleine werkelijkheid, een Toscaans familielandbouwbedrijf. Je bestelt hier de lekkerste biologische producten.

advertorial
Ambacht en traditie gaan hand in hand met de nieuwste techniek, duurzaamheid met vernieuwing, landbouw met wetenschap. Er wordt rekening gehouden met de maanstanden en er wordt zelfgemaakte compost gebruikt, maar tegelijkertijd is de energie afkomstig van moderne zonnepanelen en wordt er samengewerkt met de bekende universiteiten van Siena, Florence, Pisa en Milaan.

Rechtstreeks bestellen

Met de biologische en biodynamische methode wordt verbouwd en produceert men wijn (rode wijn, witte wijn, mousserende wijn zoals spumante, dessertwijn, druivensap), extravergine olijfolie, pecorinokaas, antipasti, sauzen, pasta, koekjes en zoetigheden, honing, azijn, van de wijngaard in de fles, van de moestuin in de pot. De biologische producten zijn alleen bij Fattoria La Vialla zelf te bestellen en worden rechtstreeks naar je huis verzonden, want er is – vanzelfsprekend – geen sprake van tussenhandel. Vrijheid kent geen prijs.

Geschenkpakketten

Op La Vialla wordt niet alleen geteeld, gekookt en verpakt, maar er worden ook geschenkpakketten gemaakt. Het zijn manden en pakketten met heerlijkheden, die op de Fattoria zijn gekookt en bereid, gecombineerd met de juiste wijnen, van de wijnkelder, of met druivensap en mini-spumante.
Ze zijn ontworpen voor elke gelegenheid, van verjaardag tot jubileum, voor familieleden, vrienden, medewerkers of – waarom niet – voor u zelf!
De cadeaus, 100% biologisch (zoals alle prodocten), kunt u rechtstreeks naar de ontvanger laten sturen, ook met een persoonlijk kaartje, waar ze aankomen in een rustieke, gekleurde doos, beschermd door echt stro van de boerderij.
Bekijk voor meer info en bestellen op lavialla.com
pakket fattoria la vialla