Terug naar overzicht

Bij Casa Tartufo in De Marken heb je straks een heerlijke vakantie

Bij Casa Tartufo in De Marken heb je een heerlijke vakantie, ook na de corona-tijd. Deze mooie vakantie-accommodatie met appartementen, kampeerplekken en safaritenten vind je vlakbij Gubbio en op 5 kwartier van Rimini. Bovendien hebben ze een speciaal aanbod.

Partnership – De Smaak van Italië met Casa Tartufo

Zodra de nieuwe regelgeving vanuit de Italiaanse overheid bekend is, past het team van Casa Tartufo alles aan zodat onze gasten hier met een gerust hart kunnen verblijven. Denk aan afstand regels, hygiëne en het aantal personen.

Proeverijen
Ook de activiteiten worden aangepast. ‘Zo zullen we regelen dat het mogelijk is om individueel en op afspraak van onze heerlijke wijnproeverij te genieten. Dit zullen we ook regelen voor de olijfolie-proeverij en voor de salami-bier proeverij bij een nabij gelegen agriturismo.’
 
Uit eten en restaurants
Naar verwachting zullen de restaurants ook hun aanpassingen moeten doen en zullen er minder tafels beschikbaar zijn. Hierin kunnen wij onze gast ondersteunen door tijdig reserveringen te maken voor onze gasten.
 
Ook wil het team, in samenwerking met een nabijgelegen agriturismo, meer eet-avonden op Casa Tartufo organiseren. Denk aan, naast de beroemde pizza-avonden van Benjamin en BBQ-avonden met Chicco, lasagne-avonden en pasta-avonden. Uiteraard volledig verzorgt inclusief wijn, antipasti, dolce, caffè en limoncello/grappa.
 
Uitstapjes
Na 13 jaar kent het team van Casa Tartufo de omgeving erg goed en kunnen zij je prima adviseren om leuke uitsapjes te maken naar kleine pittoreske stadjes/dorpjes en andere mooie plaatsen zonder massatoerisme en veel drukte. De Marken is groot, mooi en niet zo dichtbevolkt.

Voor de kampeergasten beschikt Casa Tartufo over grote kampeerplekken, die meer dan voldoende ruimte bieden voor een gezonde afstand richting de buren. Deze afstand geldt overigens ook voor de appartementen, waardoor Casa Tartufo ook in deze tijd staat voor een zorgeloze vakantie in Italië!

Extra initiatief: zorg voor de zorg
Tijdens de Corona periode is er veel gevraagd aan de mensen die werken in de zorg. Het zijn de helden die ons die ons door deze moeilijke periode heen hebben geholpen, en dit nog steeds doen. Nu de (werk)druk enigszins afneemt wil Casa Tartufo deze bijzondere mensen een hart onder de riem steken. Werk je zelf of je partner in de zorg? Dan zorgen zij ervoor dat jouw zorgeloze vakantie in Le Marche gegarandeerd is. Neem contact met Casa Tartufo op voor het afstemmen van een passende periode én daarbij ontvangt je 10% korting op de gehele boeking.

Zo boek je dit aanbod
Casa Tartufo ziet uit naar je komst. Neem contact op met casatartufo.nl. Vermeld bij het boeken de code SMAAKBB2020 om van dit speciale aanbod gebruik te maken.