Terug naar overzicht
De acht bergen Italiaanse Alpen

De Acht Bergen, deze prachtige film wil je zien

Een mooi verhaal over een bijzondere vriendschap tussen Pietro, een stadse jongen, en Bruno, die afkomstig is uit de bergen.

UPDATE 5 juli 2023: op Netflix kun je sinds enkele dagen kijken naar deze prachtige film!

De film De Acht Bergen vertelt het verhaal van een bijzondere vriendschap. In een levenslange zoektocht naar geluk zwerft Pietro de wereld over terwijl Bruno vastberaden in de buurt van zijn geliefde berg blijft. Twee tegenpolen die elkaar zonder al te veel woorden lijken te begrijpen en ondanks de totaal verschillende levens die Pietro en Bruno hebben, is de vriendschap uit hun kinderjaren niet kapot te krijgen. De Acht Bergen is een film over liefde tussen mensen, maar gaat ook over eenzaamheid, houvast en familierelaties. Tevens is deze film een ode aan de Italiaanse Alpen.

De acht bergen filmposter

De hoofdrollen worden vertolkt door Luca Marinelli en Alessandro Borghi. Het verhaal is gebaseerd op de Italiaanse bestseller Le otto montagne van Paolo Cognetti. De Acht Bergen is te zien vanaf 22 december 2022 in de bioscoop.

Bekijk de trailer:

Deze 5 Italiaanse films en series wil je zien op Netflix.

Lees je liever het boek? Bestel ‘De acht bergen’ van Paolo Cognetti.

Naar de film De Acht Bergen

Maak in de week van 4 t/m 10 januari 2023 kans op 2x 2 kaarten voor de film ‘De Acht Bergen’. Hoe winnen? Volg ons via Instagram en tag een gelukkige met wie jij graag naar deze film zou willen gaan. Winactie gesloten

Dit artikel is in samenwerking met Dutch FilmWorks tot stand gekomen.

LEES OOK: