Terug naar overzicht

Win een jubileumdiner voor twee bij Roberto’s restaurant op 16 november

Roberto’s Restaurant in Hilton Amsterdam bestaat 25 jaar en viert dat op vrijdag 16 november met een jubileumdiner van pure klassiekers. En het leuke is: wij mogen een diner voor twee weggeven!

Dat een restaurant zo lang ‘ongewijzigd’ standhoudt, is bijzonder. In het geval van Roberto’s restaurant heeft dat alles te maken met de naamgever, Roberto Payer. Kort na zijn aantreden als manager van Hilton Amsterdam drukt hij een stevig stempel op de pure Italiaanse keuken die het restaurant tot op de dag van vandaag in ere houdt. Dat gebeurt inmiddels weer onder leiding van chefkok Franz Conde. Beide heren hebben Italiaanse roots en kennen als geen ander de finesses van de Italiaanse keuken.

Ook proeven op Little Italy event
Overigens kun je de heerlijke gerechten van Roberto’s restaurant onder leiding van Franz Conde proeven op ons event, Little Italy op 1, 2 en 3 februari 2019 in de Westergasfabriek in Amsterdam.

Onderscheidingen
Roberto’s is onderscheiden met het Italiaanse keurmerk Marchio dell’ Ospitalitá Italiana en bekroond met de Gouden A Tavola Award voor de beste Italiaanse restaurants van ons land.

Zo win je een diner voor twee!
update: deze winactie is gesloten.

LEES OOK:

Blijf automatisch op de hoogte van de laatste vakantietips en nieuws – ook over ons event Little Italy. Schrijf je in voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief!