Terug naar overzicht

Win kaartjes voor de Italiaanse film ‘Piranhas’

De roman De kinderen in de sleepnetten van de succesvolle Napolitaanse schrijver Roberto Saviano (bekend van Gomorra) is verfilmd. Voor deze film, met als titel Piranhas, mogen wij kaartjes weggeven!

Over de film
Zes jongens scheuren op hun scooters door de smalle straatjes van hun eigen Sanità-wijk in Napels. Onverschrokken waaghalzen zijn het, die snel geld willen verdienen en indruk willen maken op hun ‘helden’ van de Napolitaanse Camorra. Deze 15-jarigen dragen merkkleding en de nieuwste sneakers, ze gebruiken de daken van de stad om hun wapens te testen. Ze handelen in drugs en deinzen er niet voor terug om een schot te lossen. Hun gewiekste leider Nicola kent de regels van het spel: hij daagt een van de oude bazen uit voor een snelle weg naar de top. Maar wie vandaag de leiding heeft, kan morgen net zo makkelijk dood zijn. De liefde voor zijn vriendinnetje doet hem tussen twee vuren belanden en hij wordt gedwongen een beslissing te nemen.

Van de schrijver van Gomorra
De film Piranhas is gebaseerd op de roman De kinderen in de sleepnetten van de succesvolle Napolitaanse schrijver Roberto Saviano. Inmiddels is ook het vervolgboek verschenen, Wrede kus. Saviano’s spraakmakende boek Gomorra was eerder de basis voor een film en een serie. Saviano schreef dit keer zelf het scenario.

Piranhas draait vanaf 29 september in de bioscoop.

Zo win je kaartjes
Wij mogen 3 x 2 filmkaartjes voor de film Piranhas weggeven. Elke winnaar ontvangt ook 1 exemplaar van het boek Wrede Kus. Vul het formulier hieronder in en maak kans!

UPDATE: deze winactie is gesloten. De 3 winnaars ontvangen bericht.

LEES OOK: