Terug naar overzicht
A haunting in venice

Spannende filmtip: A Haunting in Venice

Mysterie, spanning en een prachtig decor: de nieuwe film A Haunting in Venice is vanaf 14 september te zien in de bioscoop. 

A Haunting in Venice speelt zich af tijdens Allerheiligenavond in het naoorlogse Venetië. De film is het derde deel in een reeks moordmysteries van Hercule Poirot. Na Murder on the Orient Express in 2017 verscheen in 2022 het vervolg Death on the Nile. A Haunting in Venice is volgens de eerste reacties veelbelovend. Wij zijn heel benieuwd!

A haunting in venice

Het verhaal gaat over Hercule Poirot die met pensioen is en leeft in zelf opgelegde ballingschap in ’s werelds meest glamoureuze stad. Wanneer een van de gasten wordt vermoord tijdens een seance in een vervallen spookachtig palazzo, wordt de rechercheur in een duistere en mysterieuze wereld vol geheimen getrokken. De mystieke sfeer spat tijdens deze film van het scherm en het prachtige decor in de Italiaanse stad brengt je direct in de herfstsferen. De film is vanaf 14 september te zien in verschillende bioscopen in Nederland. Vanaf 15 september draait de is de Italiaanse versie, Un’ossessione a Venezia, in de bioscopen.

Tijdens en tickets: www.pathe.nl

Om in de sferen van Venetië te blijven tippen we jullie graag dit prachtige kookboek van Russel Normal

"*" geeft vereiste velden aan

Elke week tips uit Italië?

Vul je e-mail adres in en ontvang inspiratie, reistips en leuke aanbiedingen uit naam van De Smaak van Italië.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees ook:

Netflix-tip! Een inspirerende reportage waarom de levensverwachting op verschillende plekken - de Blue zones - erg hoog is. Zo ook in Sardinië.

De nieuwe najaarseditie: de gids voor je volgende vakantie! Ontdek onze beste adressen in onder andere Gardameer, Arezzo en Piemonte.

De herfst is begonnen en dat betekent dat we onze parasols inklappen en dat het leven zich weer grotendeels binnen afspeelt. Gelukkig …