Terug naar overzicht
Koffiemachine MPLUS bestellen

Gaggia Magenta Plus volautomatische koffiemachine

De Magenta Plus van Gaggia is een mooie koffiemachine met bijzondere functionaliteiten. Je kunt elke kop koffie volledig aanpassen naar hoe jij ‘m het liefst drinkt. Bovendien bestel je hem met korting op de adviesprijs.

De Magenta Plus van Gaggia maakt het je gemakkelijker dan ooit om thuis caféfavorieten zoals cappuccino’s, flat whites en Americanos te maken. De ongedwongen, elegante en dynamische geest van een van de meest karakteristieke wijken van Milaan is de inspiratiebron geweest voor deze nieuwe super automatische espressomachine.

Koffie zoals jij 'm graag drinkt

Met deze Gaggia Magenta Plus kun je je koffie op het menu volledig aanpassen qua gewenste temperatuur, sterkte en volume, evenals de gewenste hoeveelheid van melk. Kortom de Gaggia Magenta Plus is een volautomatische machine waarmee je tot 5 verschillende koffiedranken kunt bereiden.

De espressomachine combineert authentieke, traditionele wortels met een vleugje hedendaags design, net als de wijk waarnaar de machine is vernoemd. Essentieel maar elegant, en bedoeld voor iedereen. De machine is gemakkelijk en intuïtief te gebruiken dankzij de grote gebruikersinterface en de capacitieve toetsen. Gaggia Magenta is jouw persoonlijke koffiebar in huis die met een druk op de knop te bedienen is.
Alle drankopties zijn te vinden op het startmenu met heldere kleurenpictogrammen van elk drankje. Elke keer dat je de instellingen voor een drankje wijzigt, wordt aan het einde van de zetcyclus gevraagd om deze wijzigingen op te slaan. Om aan zo’n grote verscheidenheid aan drankopties tegemoet te komen, heeft Gaggia de Magenta uitgerust met een hoogwaardige stalen beker verhoger die op de lekbak kan worden geplaatst voor grotere kopjes of die aan de voorkant van de machine kan worden vergrendeld om het kopje dichter bij de tuiten te brengen om spatten te voorkomen.
Koffiemachine Magenta
De Magenta Plus is dan ook een ideale machine voor een kleiner gezelschap dat koffie ieder op een andere manier wil drinken.

Korting voor abonnees

De winkeladviesprijs is € 549 en wij bieden deze machine met korting aan voor € 479 inclusief verzending. Abonnees ontvangen een extra korting van € 20 en betalen € 459 (de korting wordt automatisch berekend op basis van je postcode en huisnummer). Vul het formulier in en krijg je de lekkerste koffie thuis tegen een heel scherpe prijs.

Nog geen abonnee? Ben je nog geen abonnee en wil je gebruik maken van dit aantrekkelijke aanbod? Klik in het formulier hieronder op de blauwe ‘klik dan hier’-balk!