Gaggia Magenta Prestige volautomatische koffiemachine
Terug naar overzicht
Gaggia Magenta prestige espresso apparaat

Gaggia Magenta Prestige volautomatische koffiemachine

De Magenta Prestige van Gaggia is een mooie koffiemachine met bijzondere functionaliteiten. Je kunt elke kop koffie volledig aanpassen naar hoe jij ‘m het liefst drinkt.

De Magenta Prestige luidt een nieuw tijdperk van super automatische espressomachines van Gaggia in. Uitgerust met een handige melkkan met één druk op de knop, een kleurendisplay en aanraakbedieningen, maakt de Magenta Prestige het gemakkelijker dan ooit om thuis caféfavorieten zoals cappuccino’s, flat whites en Americanos te maken.

Koffie zoals jij 'm graag drinkt

Met Gaggia Magenta Prestige kun je je koffie op het menu volledig aanpassen qua gewenste temperatuur, sterkte en volume, evenals de gewenste hoeveelheid van melk. Je kiest uit maar liefst 12 soorten drank, waaronder ristretto (x2), espresso (x2), espresso lungo (x2), koffie (x2), americano, cappuccino, café au lait, café cortado, schuim melk, flat white, latte macchiato en heet water.
Alle 12 drankopties zijn te vinden op het startmenu met heldere kleurenpictogrammen van elk drankje. Elke keer dat je de instellingen voor een drankje wijzigt, wordt aan het einde van de zetcyclus gevraagd om deze wijzigingen op te slaan. Om aan zo’n grote verscheidenheid aan drankopties tegemoet te komen, heeft Gaggia de Magenta uitgerust met een hoogwaardige stalen beker verhoger die op de lekbak kan worden geplaatst voor grotere kopjes of die aan de voorkant van de machine kan worden vergrendeld om het kopje dichter bij de tuiten te brengen om spatten te voorkomen.

Ster van de show

De ster van de show voor de Magenta Prestige is de zelf schuimende karaf. Vergrendeld in de voorkant van de machine, schuimt en geeft melk automatisch af bij het bereiden van een melkdrank. Met de snelreinigingsfunctie spoel je de karaf schoon voor het volgende gebruik. Wanneer je de karaf niet gebruikt, kun je hem in de koelkast bewaren. De meest indrukwekkende functionaliteit is de volgorde van koffie of melk-afgifte. Zo komt bij een cappuccino de melk eerst, maar bij een café au lait, cortado en flat white start het apparaat met de koffie.
Magenta_prestige Gaggia
De Magenta Prestige is dan ook een ideale machine voor een kleiner gezelschap dat koffie ieder op een andere manier wil drinken.

Korting voor abonnees

Abonnees krijgen € 40 korting en bestellen de Magenta Prestige voor € 599 (in plaats van € 639) inclusief verzending. Vul het formulier in en krijg je de lekkerste koffie thuis!

Nog geen abonnee? Ben je nog geen abonnee en wil je gebruik maken van dit aantrekkelijke aanbod? Klik in het formulier hieronder op de blauwe ‘klik dan hier’-balk!