Terug naar overzicht
Italiaanse film L'Ultima Notte di Amore

Meeslepende politiethriller L’Ultima Notte di Amore

Acteur en regisseur Andrea Di Stefano presenteert met L’Ultima Notte Di Amore zijn allereerste Italiaanse film, een spannende en sfeervolle politiethriller. In de hoofdrollen de bekende Italiaanse en award winnende acteurs Pierfrancesco Favino en Linda Caridi.
Franco Amore is druk bezig met zijn afscheidsspeech; na maar liefst 35 jaar bij de politie in Milaan is vanavond zijn laatste dienst. In zijn lange carrière, zo schrijft hij, heeft hij gelukkig nooit zijn dienstwapen hoeven gebruiken en wist hij altijd uit de problemen te blijven. Maar wat hij niet weet, is dat deze nacht de meest bijzondere en uitdagende van zijn leven zal worden. Alles waar hij om geeft, staat op het spel: zijn rol als trouwe dienaar van de staat, zijn onvoorwaardelijke liefde voor zijn vrouw Viviana, zijn onafscheidelijke vriendschap met zijn maatje en collega Dino, en zelfs zijn eigen leven. In deze laatste nacht als agent komt alles samen en zal Amores leven voorgoed veranderen.
Italiaanse film L'Ultima Notte di Amore poster

Bekijk de trailer

Kom vast in de sfeer van Franco Amore en bekijk hier de officiële trailer van L’Ultima Notte Di Amore. De film draait vanaf 10 augustus in de bioscoop.

Win filmkaarten

Maak in de week van 9 tot 16 augustus 2023 kans op kaarten. We geven 4x 2 kaarten weg voor deze film! Hoe winnen? Volg ons via Instagram en/of Facebook en tag de gelukkige met wie jij deze film wilt bezoeken.

Dit artikel is een samenwerking. 

"*" geeft vereiste velden aan

Elke week tips uit Italië?

Vul je e-mail adres in en ontvang inspiratie, reistips en leuke aanbiedingen uit naam van De Smaak van Italië.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees ook:

Met de film Il sol dell’avvenire keert regisseur en acteur Nanni Moretti terug naar zijn grote liefdes: Rome en cinema. Nu te zien!

Film L’immensità met superster Penélope Cruz speelt zich af in het Rome van de jaren zeventig. We volgen moeder Clara, gevangen in haar huwelijk.

Over een bijzondere vriendschap tussen Pietro een stadse jongen en Bruno uit de bergen.