Terug naar overzicht

Ontmoet de makelaars van ItaliaCasa op de Second Home beurs

Makelaar ItaliaCasa is aanwezig op de Second Home beurs van 1 t/m 3 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht. Via ons krijg je gratis toegang voor twee personen.

Met slechts één specialisatie is ItaliaCasa sinds 2004 een van de toonaangevende Italiaanse makelaars voor de Nederlandstalige en internationale markt. Of het nu gaat om een tweede huis of een eerste woning als u emigreert.

Met een ervaren multidisciplinair team van professionals, allen gepassioneerd door Italië, staan ze in een groot deel van de Laars voor je klaar. Met een vestiging in Nederland, een vestiging in Italië en regiomanagers op 13 plaatsen in Italië beschikken ze over een uitgebreid netwerk en begeleiden ze klanten van A tot Z. Van de eerste oriëntatie tot en met de overdracht bij de notaris. En ook daarna met services op het gebied van property management en bouwbegeleiding.

Persoonlijk advies van ItaliaCasa

Het team van Italiacasa is aanwezig op de Second Home beurs van 1 t/m 3 oktober 2021 in de Jaarbeurs in Utrecht. Wil je gratis toegang voor twee personen? Meld je hier aan:

Bekijk vast een paar makelaarstips


Special wonen & werken in Italië

In de nieuwe Smaak van Italië hebben we een uitgebreide special over wonen en werken in het land van je dromen. Bestel jouw exemplaar inclusief special in onze webshop via de button hieronder en krijg ‘m makkelijk thuisbezorgd!

Bestel mijn exemplaar

Of koop het magazine in de (grotere) supermarkt of winkel. Bekijk de verkooppunten.

Abonnee worden kan natuurlijk ook! Dan ontvang je de leukste Italië-inspiratie automatisch thuis.

BEKIJK DE ABONNEE AANBIEDINGEN