Terug naar overzicht
Italiacasa Second Home

Ontmoet de makelaars van ItaliaCasa op de Second Home beurs

Makelaar ItaliaCasa is aanwezig op de Second Home beurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Via ons krijg je gratis toegang voor twee personen.

Met slechts één specialisatie is ItaliaCasa sinds 2004 een van de toonaangevende Italiaanse makelaars voor de Nederlandstalige en internationale markt. Of het nu gaat om een huis kopen in italië of een eerste woning als u emigreert.

Met een ervaren multidisciplinair team van professionals, allen gepassioneerd door Italië, staan ze in een groot deel van de Laars voor je klaar. Met een vestiging in Nederland, een vestiging in Italië en regiomanagers op 13 plaatsen in Italië beschikken ze over een uitgebreid netwerk en begeleiden ze klanten van A tot Z. Van de eerste oriëntatie tot en met de overdracht bij de notaris. En ook daarna met services op het gebied van property management en bouwbegeleiding.

Beschikt u over een woning in Italië en wilt u die verkopen? Mogelijk kunnen wij u van dienst zijn indien uw woning beantwoordt aan onze hoge kwaliteitseisen en deze zich bevindt in de regio’s Toscane, Umbria, Le Marche, noord-Lazio, Liguria, Lago Maggiore, Lago di Como, Lago di Garda, Piemonte, Puglia, Sardinië, de Amalfitaanse kust of in de Dolomieten.

Uw huis verkopen
Als het huis binnen het portfolio past, kunnen zij een verkoopopdracht uitvoeren en begeleiden zij u bij het gehele verkoopproces. De tarieven die voor de verkoop van uw woning hanteren zijn marktconform waarbij u kunt rekenen op onze volle professionele inzet en begeleiding in het Nederlands. ItaliaCasa Srls is verantwoordelijk voor het in verkoop nemen en is bevoegd en geregistreerd makelaar in Italië waardoor u kunt vertrouwen op de vakkennis

Persoonlijk advies van ItaliaCasa

Het team van ItaliaCasa is aanwezig op de Second Home beurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Ronald de Rooy houdt hier elke dag een seminar. Leuk om aanwezig te zijn.

Het programma is als volgt: Ronald start met het bijpraten over de Italiaanse vastgoedmarkt, het koopproces, de bijkomende kosten en natuurlijk staat hij stil bij de vraag waarom Italië een fantastisch land is om een tweede of eerste huis te kopen!

De volgende onderwerpen komen aan bod:

– Waarom is Italië het mooiste land om te investeren in een tweede huis?

– Welke verschillen zijn er ten opzichte van andere populaire ‘tweede huizen landen’?

– Hoe ziet de Italiaanse vastgoedmarkt er nu uit?

– Welke lessen kunnen we leren?

– Uitleg van het koopproces in de verschillende stappen.

– De bijkomende kosten waarmee rekening gehouden moet worden.

– Welke tips zijn er als je de Italiaanse vastgoedmarkt gaat betreden?

Meld je via ons aan en krijg gratis toegang voor 2 personen!

Wil je graag meer informatie over het wonen&werken in Italië kijk dan ook eens bij onze eerdere publicaties en boeken. Eenvoudig en snel te bestellen via onze webshop:
magazine De Smaak van Italie

Wonen in Italië

Voor iedereen die stiekem droomt van zo’n eigen plek in de Laars stelden wij deze special samen.Vol do’s en don’ts-tips van makelaars, ervaringsdeskundigen en huizen van 1 tot 1.000.000 euro! Bestel hier deze editie >>

magazine De Smaak van Italie

Wonen & werken

Op vakantie in Italië is het leven prachtig: de zon schijnt, het eten smaakt goed en de natuur is schitterend. Hier zou je willen blijven. Maar hoe pak je dat aan? Wij geven je in dit nummer veel tips van makelaars hoe en waar je moet beginnen en over de aanschaf van een woning. Bestel hier deze editie >>

boek wonen kopen in italie

Wonen & kopen

Juridische, fiscale, financiële en praktische aspecten bij vestiging en aankoop van onroerend goed in Italie. Een must have voor iedereen die zich wil orienteren over het kopen van een huis in Italie. Ga hier verder >>

cover De Smaak van Italie ed 1 2022

Nieuw: Ik Vertrek!

Ik Vertrek; verhalen, tips en ervaringen van kenners terugkomers en blijvers. Jaarlijks vertrekken tientallen Nederlanders naar Italië om een B&B te beginnen. Bij de één wordt het een daverend succes, weer een ander keert een illusie armer terug naar Nederland. Bestel dit nummer >>

Actueel woningaanbod in Italië

Bekijk het actuele woningaanbod van onze partners. deze makelaars hebben aanbod in heel Italië. Wij werken oa samen met ItaliaCasa, Le case di Dorrie, Intermed Casali, First.

Tweede huis Italie