Terug naar overzicht
Lamezia Terme

Transavia voegt Lamezia Terme toe aan zomerbestemmingen

Na het fijne nieuws dat Corendon vanuit Maastricht naar Sicilië gaat vliegen vanaf het zomerseizoen van 2018, kwam er deze week nog meer goed nieuws uit de luchtvaartsector. Transavia gaat Lamezia Terme (Calabrië) toevoegen aan zijn zomerbestemmingen!

Zomer 2018

We moeten er nog even geduld voor hebben, maar wie in de zomermaanden graag afzakt naar het zuiden heeft er weer een reismogelijkheid bij. Het zomerseizoen van Transavia loopt in het nieuwe jaar van 3 april 2018 tot en met 31 oktober 2018. Met Lamezia Terme staat de teller met Italiaanse bestemmingen van de luchtvaartmaatschappij (die vanuit Nederland worden aangevlogen) inmiddels op elf. Andere bestemming in Italië zijn: Bari, Bologna, Napels, Pisa, Rome (Fiumincino), Sardinië (Olbia), Sicilië (Catania en Palermo), Venetië (Marco Polo) en Verona.

Lamezia Terme

Nog nooit van Lamezia Terme gehoord? De Zuid-Italiaanse gemeente ligt in het hart van het Middellandse Zeegebied en is ideaal voor zowel een korte trip als een lange vakantie aan de kust. Lamezia Terme ligt tussen de kliffen van de Tyrreense kust en het Sila-gebergte. Je geniet er van schitterende baaien met hagelwitte stranden, maar ook cultuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij de Griekse en Romeinse tempels.

Tickets

De tickets van deze nieuwe route zijn te boeken vanaf 33 euro (enkele reis). De vluchten worden iedere zondag aangeboden vanaf Rotterdam The Hague Airport.

Tips in en rond Calabrië

Wil je graag gebruik maken van deze nieuwe route van Transavia, maar weet je niet zo goed wat je allemaal kunt doen in het zuiden van de Laars? Wij zetten een aantal fijne artikelen voor je op een rij die goed te bereiken zijn vanaf Lamezia Terme.

Fotocredits: denise hoffmeister