Terug naar overzicht

Win 2 kaartjes voor een Italiaanse masterclass op het Amsterdam Wine Festival

UPDATE: deze winactie is gesloten. De winnaar heeft een bericht ontvangen.

Van 28 t/m 30 september vindt in de Amsterdamse Westergasfabriek het Amsterdam Wine Festival plaats, mét een flinke dosis Italië. En het leuke is: wij mogen een masterclass Italiaanse kaas & wijn voor 2 personen weggeven!

Met meer dan 5.000 m2 aan wijnbeleving is Amsterdam Wine Festival het grootste wijnfestival van Amsterdam. Met maar liefst 700M2 in het Transformatorhuis wordt Italië groots vertegenwoordigd. Met meer dan 80 soorten heerlijke wijnen kan elke Italiaanse wijnliefhebber zijn smaakpapillen uitbundig prikkelen. Denk aan Barolo, Amarone of Creco di Tufo.

Eten en wijn
Op het driedaagse event ontdek je de lekkerste en beste wijnen, kun je deelnemen aan workshops en vind je de lekkerste producten op de Italiaanse foodmarket. Uiteraard is magazine De Smaak van Italië hierbij! Bovendien hebben we een uiterst smakelijke winactie.

Dit kun je winnen
Voor zondag 30 september mogen wij een Italiaanse masterclass kaas & wijn voor twee personen weggeven, inclusief entreekaartjes voor het festival op die dag, ter waarde van € 37,50 p.p. De workshop Italiaanse wijn met bijpassende kazen is van 13.45 uur tot 14.30 uur.

LEES OOK: