Terug naar overzicht
Gelukkig zijn er ook in Nederland tal van goede Italiaanse wijnen te vinden, waaronder de Montepulciano d'Abruzzo Caldora.

Win een fles Italiaanse wijn!

Als er één reden is waarom we het liefst zo vaak mogelijk naar Italië afreizen, dan is het wel voor de lekkere wijn die er geproduceerd wordt. Of dat nu is bij de aperitivo of bij een maaltijd: geen vakantie naar Italië gaat voorbij zonder een goed glas rood of wit. Gelukkig zijn er ook in Nederland tal van goede Italiaanse wijnen te vinden, waaronder de Montepulciano d’Abruzzo Caldora en de Torre del Falasco Ripasso. Perfecte wijnen om het Italiaanse (vakantie)gevoel vast te houden.

Win een fles wijn!

Loopt het water je al in de mond? Je kunt deze één van deze wijnen winnen bij Greetz. Zij hebben een mooi en betaalbaar assortiment van Italiaanse wijnen, waar je zelf een wijn uit mag kiezen ter waarde van €25 (gratis bezorging). Kijk op hun website of je een lekkere wijn kunt vinden. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is het onderstaande formulier invullen en je maakt kans. Let op: je moet ouder zijn dan 18 jaar om deel te nemen aan deze winactie.

    *Wij geven drie codes ter waarde van € 30 weg. Hiervoor kun je een fles wijn naar keuze kiezen en eventueel een kaartje erbij versturen. Komt de winnaar boven de € 30 uit, dan zijn de overige kosten voor de winnaar zelf.