Parmaham is die superlekkere, smaakvolle droge ham uit de gelijknamige stad. Je maakt er zo veel lekkere gerechten mee.
Partnership – De Smaak van Italië met prosciuttodiparma.com
De stad Parma ligt in het hart van de Italiaanse Food Valley van de regio Emilia-Romagna. Het is de Europese regio met het grootste aantal kwaliteitsproducten met een eigen keurmerk, waaronder Parmaham, Parmezaanse kaas en Coppa di Parma. Bovendien is Parma de thuisbasis van de beroemde Internationale kookschool voor de Italiaanse keuken, ALMA.
Veelzijdige ham De echte Parmaham herken je aan de kroon op het keurmerk. Parmaham doet het goed op de borrelplank, op een broodje, een pizza of in een voor- of hoofdgerecht. Hieronder delen we een smakelijk recept van risotto met Parmaham en pompoen.
Over Parma In 2020 is Parma de culturele hoofdstad van Italië. Waarom is juist Parma een bezoek waard? Parma heeft als culturele hoofdstad het stokje van Matera overgenomen. Wat maakt deze stad zo interessant? Parma is een walhalla voor… 1.
Parma is een heerlijke bestemming voor een citytrip. De stad, die bekend is van de ham en kaas, heeft veel te bieden. Dit zijn drie goede hotels. 1.Hotel Verdi €-€€Dit hotel is gevestigd in een jugendstil-gebouw aan de rand van
Het is moeilijk er je vinger op te leggen. Waarom is nu juist de regio Emilia Romagna het culinaire epicentrum van Italië? Waarom is het aanbod in deze regio zo veel malen groter dan in de buurregio’s? Wij selecteren de 29
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.OkMeer lezen