Terug naar overzicht

No. 100: dit staat er in de feesteditie van De Smaak van Italië

Het is feest, want de 100e editie van Smaak ligt in de winkel! In dit magazine vind je een Toscane-special plus een feestbijlage waarin we maar liefst 100 prachtige prijzen weggeven.

Voor dit bijzondere nummer zijn we, net als in het allereerste magazine, naar Toscane gegaan. Daar nemen we een duik in de openluchtthermen, bezoeken de lekkerste straatjes van Florence en eten op topniveau de sterren van hemel. Natuurlijk laten we de mooiste dorpjes, die wat minder op de toeristische radar staan, niet liggen.


Tafelen met Toscaanse sterren
Wie tijdens zijn volgende Toscanevakantie écht een avondje uit wil, reserveert een tafeltje bij de sterren van de Italiaanse keuken: de Michelinrestaurants. Bij 4 chefs gingen we langs.

Eat the Street: Florence
Van aperitivo’s op straat tot goedgevulde borden pasta: wij struinen door de lekkerste culinaire straatjes van Florence.

Ontspannen maar
Dit zijn de mooiste Toscaanse thermen, zomaar in de buitenlucht. Bovendien zijn ze gratis te bezoeken. Daar wil je toch alles over weten!

13 BN’ers over hun Italië
Waar gaan onder meer Rick Nieman, Andrea Vreede en Ilja Gort het liefst naartoe in de Laars en wat maakt Italië voor hen zo bijzonder?

Feestbijlage met meer dan 100 prijzen
Last but not least geven we heel veel mooie prijzen weg! Van heerlijke delicatessen, handgemaakt servies en espressomachines tot compleet verzorgde vakanties. Zo doe je mee.

Bestel het 100ste magazine van De Smaak van Italië
Bestel ‘m in onze webshop of koop de nieuwe editie in een winkel bij jou in de buurt.

LEES OOK:

Beeld: Sofie Delauw