Winnen: wij geven 10x een Van Dale Taalcursus Italiaans weg
Terug naar overzicht

Winnen: wij geven 10x een Van Dale Taalcursus Italiaans weg

Andiamo in Italia!

Weet jij…
Dat je in een Italiaans restaurant de rekening niet opsplitst?
Wat je zegt als je de telefoon opneemt?
Hoe je een gewone zwarte koffie bestelt?

Van Dale Taalcursus Italiaans
Met de Van Dale Taalcursus Italiaans praat je al heel snel een woordje mee. Natuurlijk ga je aan de slag met de basisgrammatica, maar je leert ook alles over Italiaanse gewoonten en gebruiken. Italiaanser kun je je niet voelen! Daarnaast vind je in deze zelfstudie volop beeldmateriaal en leuke oefeningen over onderwerpen en situaties die je elke dag tegenkomt. Uniek is de hoorbare uitspraak, die je helpt bij het verstaan, begrijpen en uitspreken van de taal. Een mooi begin van jouw kennis van het Italiaans!

Beeldwoordenboek
Kom je toch woorden tekort? Zorg dat je het Beeldwoordenboek Italiaans bij je hebt en je kunt prima uit de voeten. Met thema’s als Thuis, Onderweg, Eten en drinken, Opleiding en beroep en Getallen en maten, breid je op een speelse manier je woordenschat uit. De leukste manier om een taal te leren!

En ben je op zoek naar nog meer actuele betekenissen, voorbeelden en vertalingen, dan moet je de Pocketwoordenboeken Italiaans hebben. Ook een perfecte bron van informatie.

Win een taalcursus

Wil jij kunnen meepraten? Wij mogen 10x een Van Dale Taalcursus Italiaans t.w.v. € 30 weggeven!

UPDATE: deze winactie is gesloten. De winnaars zijn mevr. E. Ackerman, Dhr. M. van den Berg, mevr. N. Stam, Dhr. T. Floor, mevr. T. Van Duijn, dhr. R. Wiedeman, mevr. A. Heeremans, mevr. G. Jessurun, mevr. H. Vuijk-Koning en mevr. D. Wiersema. Zij ontvangen een bericht.

LEES OOK: