Terug naar overzicht
Jannes-winselerhof

That’s amore: vier de Italiaanse liefde en win de mooiste prijzen

De liefde, of dat nou tussen vader en zoon, moeder en dochter of tussen twee geliefden is, moet je vieren, vinden wij. Dat doen wij deze winter dan ook met de allermooiste prijzen. Lees snel verder hoe je kans maakt.

De spelvoorwaarden vind je onderaan.

24x win een romantisch diner voor twee bij De Pizzabakkers

De Pizzabakkers staat landelijk bekend om haar pizza’s die volgens authentiek Romeinse recept worden bereid, hierdoor is de bodem dun, krokant en superlekker. Ze werken met louter verse ingrediënten en alle producten worden vers gemaakt. Die liefde voor kwaliteit proef je. Behalve om pizza draait het bij De Pizzabakkers ook om prosecco. Bubbels worden in ons land nog vaak geassocieerd met luxe, maar in Italië wordt prosecco veel vaker gedronken. Tijdens dit romantische diner voor twee geniet je daarom van een heerlijke pizza én een glaasje prosecco. Kans maken op een diner voor twee in een van de 24 vestigingen? Bekijk dan:

Win 2 tickets voor een thuiswedstrijd van Juventus in Turijn

Tromgeroffel… Voetballiefhebbers opgelet! Namens SportsGen mogen wij twee tickets weggeven voor een thuiswedstrijd van Juventus, een van de beste voetbalclubs van Italië. De thuiswedstrijden van de Juventus Football Club, een van de oudste clubs van het land, worden gespeeld in Allianz Stadium in de Noord-Italiaanse stad Turijn.

Wil jij twee tickets winnen voor een thuiswedstrijd van Juventus? Bekijk dan:

Win een weekendarrangement bij hotel Winselerhof in Limburg

Een stukje Italië tussen de Limburgse heuvels; zo omschrijf je het prachtige hotel Winselerhof het beste. Ter ere van ons Amore-nummer mogen wij namens dit hotel een bijzonder arrangement weggeven. Je begint de avond met een bijzonder 6-gangen diner in restaurant Pirandello, inclusief bijpassende wijnen en slaapt in een van de luxe hotelkamers. De volgende ochtend start de dag met een uitgebreid ontbijtbuffet. Daarna eet je een stukje vlaai en maak je een wandeling door de heuvels. Bij terugkomst in het hotel drink je voor vertrek nog een lekker Italiaans wijntje en geniet je op je gemak van een goede antipasti borrelplank.

Wil jij een weekend genieten in Limburg? Bekijk dan:

Dit zijn de spelvoorwaarden:
– Deelnemers dienen minimaal 18 jaar of ouder te zijn;
– De deelnemer is verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie bij de deelname;
– Bij het winnen van een overnachting wordt de periode in overleg met de accommodatie vastgesteld ;
– Bij het winnen van een pizza-diner wordt de reservering in overleg met de lokale vestiging van De Pizzabakkers gemaakt;
– Bij het winnen van wedstrijdtickets voor Juventus krijgt de winnaar bericht welke wedstrijd het wordt (daarin kun je zelf geen keuze aangeven);
– De winnaars ontvangen eind december 2021 een bericht;
– Over de uitslag en de toekenning van de prijs wordt niet gecorrespondeerd;
– De prijs is persoonsgebonden en staat op naam van de winnaar;
– De prijs is niet overdraagbaar, inwisselbaar of uit te keren in geld of voor andere producten of diensten;
– De winnaar kan tot uiterlijk drie maanden na bekendmaking aanspraak maken op uitreiking van de prijs. Na deze periode vervalt de aanspraak op de prijs automatisch;
– De aanbieder is op geen enkele wijze aansprakelijk voor eventuele schade die voortvloeit uit de deelname aan de prijsvraag noch voor eventuele technische storingen, gebreken of vertragingen met betrekking tot de deelname aan de prijsvraag of de aanwijzing van de winnaar.

Bestel jouw exemplaar

Het nieuwe magazine ligt begin november in de winkel. Bestel jouw exemplaar in onze webshop via de button hieronder en krijg ‘m makkelijk thuisbezorgd!

Bestel mijn exemplaar

BEKIJK OOK:

Foto: Anne Jannes Photography voor Winselerhof