Terug naar overzicht

Villa Fonti: de ultieme plek voor rust en ruimte

Villa Fonti in De Marken is een prachtige plek waar je rust vind en ruimte ervaart. Een plek waar je geniet van zon, maan en sterren.

Maar ook waar de vuurvlieg danst boven het graan en je op je avondwandeling een ware lichtshow beleeft. Vanaf onze heuveltop heb je een 360 graden view op de heuvels, zee en bergen.

Belevenis en cultuur
Je kunt hier genieten van een heerlijke vakantie aan het zwembad met een mooi boek maar ook even een bezoek brengen aan een pittoresk dorpje, het strand of genieten van alle activiteiten die Italianen organiseren om het leven mooier te maken.

Je vindt hier de authentieke Italiaan die zichzelf blijft, een kenner is van de natuur en zijn vriendelijkheid heeft behouden. Op een kleine afstand vind je dorpjes met een hechte gemeenschap waar je als gast welkom bent. Iets verderop vind je dorpen of steden met een rijke historie of universiteit.

Italiaanse gastronomie
Villa Fonti ontmoet jaarlijks ook veel gasten om een bruiloft, een cursus, familiefeest of themaweekend te beleven. We bieden een heerlijke accommodatie maar ook laten we u genieten van de Italiaanse gastronomie omdat we vanuit onze eigen keuken precies kunnen aansluiten bij uw wensen.

Omdat we al wat langer hier zijn weten we u in contact te brengen met de geheimen van deze regio en ontmoet u een wijnboer met een verrassende wijn of iemand die een bijzonder goede salami verkoopt. Als toerist niet direct te vinden maar als gast in een Italiaanse gemeenschap ben je bijzonder en nemen we u mee. Meer informatie of boeken Villa Fonti

BEKIJK OOK:Wil je dagelijks op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en leukste vakantietips uit Italië? Volg De Smaak van Italië op Facebook!