Feestelijk wijnpakket uit Bolgheri (Toscane) met korting
Terug naar overzicht

Feestelijk wijnpakket uit Bolgheri (Toscane)

Geniet als een Italiaanse wijnliefhebber van de door Smaak speciaal geselecteerde wijnen uit Bolgheri, de Toscaanse Maremma-streek.

We hebben een pakket samengesteld met drie SuperTuscans, waaronder een fles van het wijndomein Antinori.

Je ontvangt drie flessen heerlijke rode Bolgheri-wijn

1 fles Insoglio del Cinghiale Toscana IGT – Antinori
Prachtige Supertuscan, gemaakt van Syrah, Cabernet Franc, Merlot, Cabernet Sauvignon en Petit Verdot. Volgens Robert Parker “Een van de beste wijnen die in Bolgheri worden gemaakt”

1 fles Varvara Castello di Bolgheri
Een blend van Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc en Petit Verdot stevig, vol, met een mooie complexiteit, mooi in balans met heerlijk rood rijp bosfruit en een intens lang aanhoudende afdronk.

1 fles Cabernet Sauvignon – Campo alle Comete
Vol, intens, evenwichtig heerlijk fris rijp donkerrood bosfruit en een aangename lang aanhoudende afdronk met licht mineralige tonen en zijdezachte tannines

Aanbieding
Bestel dit wijnpakket met 15% korting. Lezers van De Smaak van Italië betalen € 67,50 in plaats van de normale prijs € 79,50. De wijnen worden gratis thuisbezorgd.

Bestellen zonder zorgen
Ga voor de bestelling naar fattoria.nl en vul de kortingscode SMAAK2687 in. De korting wordt direct verrekend en is geldig tot 31 december 2019. Voor alle wijnen geldt een retourgarantie.

BEKIJK OOK: onze andere voordeelpakketten met heerlijke Italiaanse topwijnen