Proef Italië in Rotterdam - De Smaak van Italië
Terug naar overzicht

Proef Italië in Rotterdam

Proef ook dichtbij huis van de lekkerste Italiaanse smaken. Deze zomer wordt er op de Maas geproefd van de beste wijnen uit de Laars!

Partnership – De Smaak van Italië met VinoFera

Een vakantie naar Italië is dit jaar iets moeilijker dan gedacht, maar gelukkig kan je de Italiaanse ervaring ook in eigen land vinden! Stap aan boord in Rotterdam en beleef de smaak van Italië tijdens een sfeervolle proeverij op het water. 

Deze proeverij is een zorgeloze ervaring van begin tot eind. Bij aankomst ontvang je een glas bubbels om goed van start te gaan. Vervolgens nemen we je mee naar een Italiaanse wijngaard met de pure smaken van de wijnen van Quvestra. Hierbij worden heerlijke, bijbehorende, biologische hapjes geserveerd om de ervaring compleet te maken. Ondertussen vaar je langs de mooiste plekken van Rotterdam, zonder de drukte van de stad; laat die ontspanning maar beginnen!

Jouw vakantie naar Italië op de Maas, inclusief bubbels bij aankomst, 6 exclusieve Italiaanse wijnen & bijpassende hapjes boek je bij VinoFera voor slechts €59,95.

Meer informatie & boeken kan via: www.vinofera.nl/proeverij.  Komt deze datum je niet uit, houd de site dan in de gaten voor nieuwe proeverijen of neem alvast een kijkje in de webshop.