Alle lezersreizen

Groen reizen naar Sicilië met elektrische auto

4 dagen vanaf € 365 p.p.

Bij onze duurzame vakanties op het prachtige Sicilië verblijf je in smaakvolle, historische locaties. Daarbij krijg je een elektrische huurauto en ’tankt’ daarmee gratis op het hele eiland. Op deze reis verblijf je in een kasteel dat is omgetoverd tot boetiekhotel aan de oostkust van Sicilië (vanaf 4 dagen).

Dit boetiekhotel is gevestigd in een omgebouwd barok kasteel (met eigen park van 1,5 hectare) en dateert van het einde van de zeventiende eeuw.
De perfecte plek om te ontspannen met de charmes van de Etna, Taormina en evenals nog twee natuurparken in de buurt: de kloven van de Alcantara en het nationale park Nebrodi.

De accommodatie heeft een enorm zwembad, weelderige mediterrane tuinen en een privé-gedeelte van het strand (ligbedden en parasols tegen betaling), vanwaar het uitzicht op de majestueuze Etna subliem is. Er is een uitstekend restaurant, wijnkelder en een spa.

Kamers
Castello di San Marco beschikt over 30 kamers, waaronder Classic en Classic Family-kamers en diverse suites. Alle kamers zijn voorzien van en-suite badkamer met douche, satelliet-tv, telefoon, haardroger, kluis, minibar, air-conditioning, koffie- en theefaciliteiten, Wi-Fi.

100% elektrisch Sicilië ontdekken
De elektrische Renault ZOE heeft een bereik van zo’n 300 kilometer. Maak je geen zorgen over de te rijden afstanden, want die stemmen wij zorgvuldig op elkaar af, zodat je zorgeloos kunt genieten. Je hoeft bovendien niet te schakelen, want de ZOE heeft een automaat. Bij het afhalen van de huurauto ontvang je twee laadkaarten om zowel bij de accommodatie als op de rest van het eiland eenvoudig te kunnen laden.

Let op: al onze elektrische huurauto’s zijn inclusief een speciale vergunning om de ZTL (Zona Traffico Limitato) te mogen betreden. Dit betekent dat de gebieden waar voor andere auto’s een verbod geldt (en waar dus heel duidelijk aangeduid staat: ZTL op een bordje), voor jouw Zoe wel toegankelijk zijn.

Uiteraard is er een gratis parkeerplaats met Sicily by Car elektrische laadpaal voor gratis lading van je Zoe.

PRIJZEN
Voorbeeld prijzen voor verschillende verblijfsduur bij Castello di San Marco + huurauto * (excl. vluchten) . We verzorgen ook graag je vluchten, je kunt dit aangeven in het formulier hieronder.

PRIJZEN VANAF * LAAGSEIZOEN HOOGSEIZOEN
4 Dagen verblijf + autohuur Vanaf €365,- p.p. * Vanaf €498,- p.p. *
7 Dagen verblijf + autohuur Vanaf €669,- p.p. * Vanaf €942,- p.p. *
9 Dagen verblijf + autohuur Vanaf €890,- p.p. * Vanaf €1.254,- p.p. *

* De prijzen zijn per persoon, bij een boeking van minimaal 2 personen in een standaard kamer. De prijzen zijn indicatief en kunnen veranderen afhankelijk van de beschikbaarheid en de seizoenplanning van iedere accommodatie.

Wil je graag in een andere type kamer verblijven? Je kunt dit aangeven in je formulier.

Heb je interesse in deze reis? Vul dan het formulier hieronder in. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

    In welk verblijf heb je interesse? (verplicht)

    Welk aantal dagen heeft je voorkeur?

    De prijzen gaan uit van 2 personen en zijn inclusief:
    • Verblijf op basis van logies en ontbijt, in 2-persoons kamer
    • Autohuur: Renault Zoe 100% elektrisch
    Ongelimiteerd aantal kilometers
    CDW verzekering (schade) + TP verzekering (diefstal)
    Lokale belastingen + Luchthavenbelastingen
    Express Service: snellere afhandeling bij de balie
    Ingebouwd navigatiesysteem
    Oplaadkaart voor gratis opladen
    • Reistips

    EXTRA: bovendien krijg je een jaarabonnement op De Smaak van Italië cadeau als je deze reis boekt! Ben je al abonnee? Dan wordt je abonnement gratis een jaar verlengd.

    Exclusief
    • Reserveringskosten € 25,- per boeking
    • Overige maaltijden
    • Uitgaven van persoonlijke aard
    • Eventuele toeristenbelasting (ter plekke te voldoen)

    Voor deze reizen werken we exclusief samen met Low Carbon Travels en het 100% Italiaanse autoverhuurbedrijf Sicily by Car. Deze nieuwe manier van reizen laat liefhebbers van natuur, cultuur en lekker eten op een duurzame manier kennis maken met het grootste eiland van Italië.

    Bekijk ons complete reisaanbod met elektrische auto op Sicilië

    Dag