Boomhut in Italië: 7 avontuurlijke vakantieverblijven via Airbnb
Terug naar overzicht
boomhut italie monferrato

7x slapen in een boomhut in Italië

Slapen in een boomhut die rechtstreeks uit een Disney-film lijkt te komen, dat willen we allemaal wel een keer. Zeker kinderen vinden dat een mooi avontuur. Wij speurden op Airbnb naar de leukste boomhutten in Italië en selecteerden deze zeven bijzondere verblijven.

1. Voor natuurliefhebbers
Voor als je er even helemaal tussenuit wilt. Met dit uitzicht wakker worden, lekker wandelen en fietsen, daarna een duik in het zwembad. Bekijk de vakantiewoning.

2. Voor de snelle beslissers
Slechts 1,5 km van het centrum van Rome (met de metro) staat deze boomhut voor max 5 personen, mét zwembad. Overigens vlakbij Sud Pontino, de favoriete vakantiekust van de Romeinen. Bekijk deze boomhut.

3. Voor de knusse types
Dit bijzondere verblijf staat onder de categorie ‘boomhut’, maar het is meer een nestje waarin je slaapt. Een schuilplaats in druppelvorm die zacht op en neer deint. Bekijk dit vakantieverblijf.

4. Voor de lovebirds
‘Niet voor kinderen’ staat er bij de beschrijving*, dus een ideaal huisje voor een romantisch tripje voor twee. Het ligt tussen Turijn en Genua. Bekijk dit vakantiehuisje.


LEES OOK:
Op vakantie naar Toscane? Dit zijn 11 leuke logeeradressen

5. Voor de luxe types
Op het terrein van een agriturismo staat deze gloednieuwe boomhut die van alle gemakken is voorzien (jacuzzi, badjas, espresso machine). O ja, je mag gebruik maken van de faciliteiten op het terrein: tuin, spa, zwembad, villa. Bekijk de accomodatie.

6. Voor de stoere types
Deze avontuurlijke slaapplek is niet voor iedereen weggelegd. Het woordje ‘hut’ laten we weg, want hier slaap je open en bloot in een hangmat aan de boom. Laat je inner Tarzan of Jane maar los. Bekijk dit vakantieverblijf.

 

 

7. Voor designliefhebbers
Dit glazen huis in het hart van de Monferrato (UNESCO-erfgoed) is natuurlijk fan-tas-tisch. Prachtig 360-graden uitzicht en dito inrichting. Bekijk deze woning tussen de bomen.

 

LEES OOK:

* de vermelding ‘niet voor kinderen’ staat bij meerdere verblijven, check svp de huisregels van de vakantiewoning.

Lezersreis Sicilië

Bron en beeld: airbnb.nl