Terug naar overzicht
cover promo editie 2

Bucketlist, dit lees je in het nieuwe magazine van De Smaak van Italië

Wat als je je vakantie naar Italië net iets specialer kunt maken. Bijvoorbeeld door er een ballonvaart, diner bij een driesterrenchef of hondensledetocht aan toe te voegen. In het nieuwe magazine vind je daarom onze Bucketlist-tips voor deze zomer en nog veel meer.

Blader door het magazine

De ultieme bucketlist

smaak van italie 2 2022
Van een ballonvaart, de mooiste verborgen plekken om wild te zwemmen tot hét adres waar je die pizza margherita in Napels wilt proeven… in onze Bucketlist hebben we 43 tips verzameld van dingen die je zeker een keer in Italië wilt doen, zien of ervaren.

Paradijselijk Ponza

Ponza, eiland voor de kust van Lazio
Op een uurtje rijden van Rome ligt voor de kust bij Sperlonga het eiland Ponza. Liselotte neemt je mee naar deze paradijselijke plek, die tamelijk onbekend is bij veel Nederlanders.

Eat the Street Venetië

Venetie_eat the Street header ed 2
Eetschrijver Emiko Davies struinde voor ons door de leuke Venetiaanse wijk Canareggio en heeft haar tien lekkerste adressen verzameld.

Van bouwval tot boetiekhotel

Borgo Lorettelo Le Marche
Deze drie vrouwen, de Italiaanse Chiara, Elisa en de Nederlandse Pauline, beginnen op een verlaten plek in de heuvels van Le Marche een B&B. Inmiddels staat Borgo Loretello, een boetiekhotel met een spectaculair uitzicht, als een huis. Zij delen hun verhaal en ervaringen.

Ontdek Umbrië op de fiets

Umbrie_fiets_ed.2_2021
De Grand Tour Rondo is een driehonderd kilometer lange fietstocht door Umbrië die je bij woeste watervallen, wijnvilla’s, renaissancekunst en Romeinse ruïnes brengt.

Zonnige soepen en pasta's

recepten Smaak van italie
We hebben de lekkerste recepten voor dit seizoen op een rij gezet.

De smaak van... gorgonzola

Cremona-gorgonzola
Samen met de makers van het tv-programma RonReizen vertrokken we naar Cremona. Daar zagen we hoe gorgonzola gemaakt wordt, ontdekten we de leukste restaurants en winkels en proefden we natuurlijk gerechten met gorgonzola. In het magazine vertellen we je veel meer over deze lekkere kaas en als je het tv-programma wilt terugkijken, ga dan naar YouTube.com/desmaakvanitalie.

Plus...

En daar blijft het niet bij, want je krijgt onze agenda-tips, columns van Onno Kleyn en Esmee Langereis, een gezond recept van Jansen & Jansen en nog veel meer!

Bestel jouw exemplaar

Smaak van Italie editie 2 bucketlist

Bestel jouw exemplaar heel eenvoudig in onze webshop  via de button hieronder en krijg ‘m makkelijk thuisbezorgd!

Abonnee worden kan natuurlijk ook! Dan ontvang je de leukste Italië-inspiratie automatisch thuis.