Disaronno Velvet, de romige cream likeur
Terug naar overzicht
Disaronno Velvet

Disaronno Velvet, de romige cream likeur

Haal Italië in huis deze zomer met Disaronno. Het beroemde Italiaanse likeurmerk heeft namelijk een lekkere variant, de creamlikeur Disaronno Velvet.

Advertorial – De Smaak van Italië met Disaronno

Net als bij de reguliere Disaronno fles is Disaronno Velvet te herkennen aan het iconische uiterlijk dat stijl, elegantie en moderniteit uitstraalt.

Nederlands tintje
Disaronno Velvet is een cream likeur die wordt gemaakt van de klassieke likeur in combinatie met échte Nederlandse melk. De kenmerkende smaak van ’s werelds meest gedronken Italiaanse likeur krijgt daardoor onverwachte nuances. De smaak is zacht en zoet, zoals je van Disaronno gewend bent, maar met romige en zijdezachte lagen door de toevoeging van melk. Een aanrader voor liefhebbers van cream likeuren met een intens aroma.

Keeping it cool
Disaronno Velvet is hét eigentijdse drankje om deze zomer mee af te koelen, mede dankzij het lage alcoholpercentage van 17%. Serveer de likeur puur met blokjes ijs. Ontdek de zachte frisheid met de onmiskenbare smaak van Disaronno. Nu verkrijgbaar bij een slijter bij jou in de buurt.

Disaronno Velvet

Zo maak je er een lekkere cocktail mee
Schenk de cream likeur gekoeld over ijs of probeer Disaronno Velvet in een heerlijke cocktail zoals de Disaronno Velvet White Martini.

Zo maak je een Disaronno Velvet White Martini: neem 50 ml Disaronno Velvet, 25 ml Tia Maria en 25 ml Tito’s handmade Vodka. Shake alle ingrediënten in een shaker gevuld met ijs, giet het in een martiniglas en garneer met wat chocoladeschaafsel.

Bekijk voor meer informatie Disaronno Velvet.

BEKIJK OOK: