Terug naar overzicht
dolce & gabbana pasta

Modebewuste foodie? Pasta van Dolce & Gabbana!

Ja, je leest het goed: de mannen van Dolce & Gabbana verkopen niet alleen meer kleding, accessoires en geuren, ze zitten nu ook in de pastabranch. In samenwerking met Pastificio Di Martino, een bekend Italiaans pastamerk, brengt het luxe modemerk fashionable pasta.

Dolce & Gabbana pasta

Je kunt je voorstellen dat de mannen van Dolce & Gabbana niet ineens ontzettend bedreven zijn in het maken van pasta, dus hebben ze die taak aan Pastificio Di Martino overgelaten. De verpakking daarentegen, is iets waar ze wel degelijk verstand van hebben. Het resultaat is, zoals we gewend zijn van D&G, lekker kleurrijk.

Harrods

Uiteraard hangt aan een modebewust avondje keuken ook een hoger prijskaartje. De pasta is bij het Londense Harrods te koop vanaf € 5,79. Staat een bezoekje Londen niet op de planning? Je kunt ook een cadeauverpakking met de pasta op de website van Pastificio Di Martino bestellen. Dan leg je € 110 neer voor een bewaarblik met 500 g spaghetti, 500 g penne mezzani rigate, 500 g paccheri en een keukenschort. Hebben? Je bestelt de limited edition pasta hier.

Fotografie: Pastificio di Martino & Harrods