Terug naar overzicht

Win een biologisch foodpakket van Fattoria La Vialla!

Fattoria La Vialla is een biologisch familielandbouwbedrijf in het hart van Toscane. Ambacht en traditie gaan hand in hand met de nieuwste techniek, duurzaamheid met vernieuwing en landbouw met wetenschap.

Geschenken

Op de fattoria (in het Nederlands: boerderij en wijngebied) produceren ze volgens de biologische en biodynamische methode. Fattoria La Vialla produceert specialiteiten zoals wijnen (meermaals bekroond), extravergine olijfolie, pasta, sauzen, pecorinokaas, honing en koekjes. Eveneens ‘creëren’ ze met hun producten gezonde en smakelijke geschenkideeën die het hele jaar door verkrijgbaar zijn. Grote en kleine pakketten, met en zonder wijnen. Ook aan de veganisten en vegetariërs is gedacht! Het is mogelijk om geschenken rechtstreeks naar de ontvangers te laten sturen en een kaartje met een persoonlijke wens toe te voegen.

Win een pakket van Fattoria La Vialla!

Verder geeft Fattoria La Vialla elk jaar een speciale kerstcatalogus uit met rond de zestig geschenkpakketten. En om je alvast een voorproefje te geven van de pakketten, mogen wij maar liefst drie geschenkpakketten Drankvrij Gourmet weggeven! Vul het formulier onderaan deze pagina in en like ons op Facebook voor deelname!

pakket drankvrij gourmet fattoria la vialla