Klant van Fundadore Travels? Ontvang De Smaak van Italië!

Klant van Fundadore Travels? Ontvang De Smaak van Italië!

Klanten van Fundadore Travels ontvangen gratis een half jaar het magazine De Smaak van Italië. U ontvangt drie edities vol heerlijke inspiratie voor uw volgende vakantie naar Italië.

Vul uw gegevens en de kortingscode die u heeft gekregen in op onderstaand formulier. Dan haalt u snel het goede Italiaanse leven in huis.

Over De Smaak van Italië
De Smaak van Italië is hét Italiëmagazine dat je veel inspiratie biedt over het mooiste en lekkerste uit de Laars. In ieder nummer informeren we je graag over al het goeds uit Italië en nemen we je mee naar bekende en onbekende plekken die de moeite waard zijn voor een korte citytrip of een langere vakantie.

Van Toscane tot Puglia
De redactie reist regelmatig naar de leukste plekken in la bella Italia en ziet Italië niet als één land, maar als 20 verschillende regio’s met ieder een eigen identiteit. Uiteraard informeert de redactie je over Toscane, Sicilië, Umbrië, maar ook over minder bekende regio’s, die minstens zo boeiend en veelzijdig zijn. Van het noordelijke Lombardije en tot het zuidelijke Puglia, je vindt het allemaal terug in De Smaak van Italië.