5x dit zijn de leukste Italiaanse cadeaus voor vaderdag
Terug naar overzicht

5x dit zijn de leukste Italiaanse cadeaus voor vaderdag

Zet je vader, schoonvader of andere lieve man dit jaar extra in het zonnetje. Onze webshop zit vol leuke Italiaanse cadeaus. Zoals een mooie pizzaoven voor op het fornuis of een Toscaans wijnpakket met korting.

Onze webshop wordt steeds meer gevuld met mooie en lekkere Italiaanse producten. We zetten hier een paar nieuwe items op een rij, waarvan wij denken dat je je vader er blij mee kunt maken.

1.Pizzaoven voor op je fornuis – gratis snackrack voor abonnees!

Zelf je pizza’s bakken, hoe lekker is dat! Met de FERNUS pizzaoven bak je ze op een hoge temperatuur, zonder dat je een enorme pizza-oven in de tuin nodig hebt. Deze oven past namelijk heel handig op de wokbrander van jouw fornuis. Abonnees krijgen er gratis een snack rack bij t.w.v. € 29!

2. Onze favoriete wijnen uit Toscane met korting

Een goed glas Italiaanse wijn weten de meeste vaders wel te waarderen. We hebben een pakket met 6 flessen heerlijke wijn (4 flessen rood, 2 flessen wit) uit Toscane samengesteld. Je bestelt het nu met 20% korting.

3. Horloge geïnspireerd op Rome – korting voor abonnees!

Toegegeven, het is een luxe cadeau. Misschien meer voor een verjaardag (dan onthoud je dit cadeau alvast). Maar misschien heeft je vader dit jaar iets extra moois verdiend. De Titanio imperiale is een stoer horloge dat geïnspireerd is op Rome.

4. Taalcursus Italiaans – korting voor abonnees!

5. Een leuk Italiaans (kook)boek

Houd je vader wel van de Italiaanse keuken? Bestel het nieuwste kookboek van Sergio Herman of een ander mooi (kook)boek!

Last but not least…

Een abonnement op De Smaak van Italië is natuurlijk altijd een goed idee.

Foto: Liselotte van Leest