Terug naar overzicht
Little Italy 2018

Kaartverkoop Little Italy 7 december van start!

Over precies één week, op donderdag 7 december, gaat de kaartverkoop van Little Italy van start. En de verkoop openen we met een speciale actie: de eerste 25 bestellers krijgen kaartjes voor de film Il Colore Nascosto delle Cose cadeau!

Over het evenement

De voorbereidingen voor Little Italy 2018 zijn in volle gang! Op 2, 3 en 4 februari 2018 kun je je weer volledig in jouw favoriete vakantieland onderdompelen op het Westergasterrein in Amsterdam. Er is een reisplein, een food market, een kooktheater, mode & design, workshops en nog veel meer. Kijk hier voor een voorproefje!

Kaartverkoop Little Italy

Op 7 december gaat de kaartverkoop van start. Houd de website van Little Italy en onze Facebookpagina in de gaten om er als eerste bij te zijn!

Il Colore

Over Il Colore Nascosto delle Cose

Il Colore Nascosto delle Cose vertelt het verhaal van de mooie Emma. Ze werd blind op haar zestiende, maar dat heeft haar er niet van weerhouden om een zelfstandig leven te leiden met een eigen praktijk voor osteopathie. Ze is onlangs gescheiden en de succesvolle reclamemaker Teo lijkt de perfecte kandidaat om een leuke tijd mee te hebben. Ze ontmoet hem tijdens een bedrijfsuitje in het donker waar ze de rondleidingen doet. Teo raakt geïntrigeerd door haar stem en hij zoekt haar weer op. Een aanvankelijk oppervlakkige flirt mondt uit in een zinderende romance.

Vanaf 7 december draait de film in de Nederlandse bioscoop. De eerste 25 bestellers van kaarten voor Little Italy krijgen twee kaartjes voor de film Il Colore Nascosto delle Cose cadeau!