Terug naar overzicht
Little Italy 2018

Kaartverkoop Little Italy bijna van start!

Goed nieuws! Binnenkort gaat de kaartverkoop voor Little Italy 2018 van start. Vandaag geven we je alvast een klein voorproefje wat je kunt verwachten van het evenement.

Little Italy 2018

De voorbereidingen voor Little Italy 2018 zijn in volle gang! Op 2, 3 en 4 februari 2018 kun je je weer volledig in jouw favoriete vakantieland onderdompelen op het Westergasterrein in Amsterdam. Er is een reisplein, een food market, een kooktheater, mode & design, workshops en nog veel meer. We geven alvast een voorproefje!

Little Italy 2018

Taste

Drink koffie bij Buscaglione, proef Italiaanse gerechten bij Restaurant Roberto’s en haal aan het einde van de dag een spritz in de aperitivobar.

Travel

Dit jaar is er veel aandacht voor vroegboekers. Doe inspiratie op voor mooie reizen naar bijzondere bestemmingen en ontdek het nieuwste aanbod in de Laars.

Food & Book Market

Italiaanse producten en delicatessen proef én koop je op de food market. Boekliefhebber? Dan vind je je weg naar de boekenmarkt met kookboeken, reisgidsen en romans.

Workshops

Tijdens Little Italy zijn er diverse workshops: van wijn tot olijfolie. In het kooktheater houden chefs gedurende de dag live kooksessies. Ze demonstreren de regionale keukens en betrekken bezoekers bij het maken van gerechten.

Design & fashion

Made in Italy staat voor vakmanschap, kwaliteit, traditie en stijl. Ook tijdens Little Italy is er een selectie van al het moois uit Italië op het gebied van design en mode.

En nog veel meer…

Dit is natuurlijk nog lang niet alles wat je te wachten staat. De komende tijd zullen we alle ins & outs van het evenement bekendmaken. Stay tuned!

Little Italy 2018

Kaartverkoop

Nog heel even geduld en dan gaan de kaarten in de verkoop. Houd hiervoor de website van Little Italy in de gaten! Daar vind je binnenkort tevens een overzicht van alle activiteiten op het evenement en kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Klik hier om een terugblik van Little Italy 2017 te bekijken!

Little Italy 2018