Klaartje schrijft over de vele gezichten van Umbrië
Terug naar overzicht
Klaartje boek

Klaartje schrijft over de vele gezichten van Umbrië

Humoristisch, openhartig, treffend, herkenbaar, prachtig persoonlijk en bijzonder sfeervol in haar beschrijvingen: met haar boek ‘Van Klaartje naar Chiara – de vele gezichten van Umbrië’ toont Klaartje Heerze-te Winkel haar scherp observerend vermogen en maakt ze de lezer deel van haar grote liefde voor deze mooie Italiaanse streek en zijn bewoners.

In 2008 emigreerde ze, samen met man en babydochtertje, naar Umbrië. Daar zette ze een vakantieverblijf en een exportbedrijfje op, kreeg ze een tweede dochter én bracht nu zelf dit prachtige boek uit.

Vol zelfspot verhaalt Klaartje hoe het is om als Nederlandse vrouw uit de Randstad opeens te wonen en werken op een stille berg. Hoe integreer je op het platteland als je niets van korenvelden weet? Hoe voed je je kinderen op in een katholiek land als je zelf niet gelovig bent? En is het nou werkelijk een ‘Italiaanse droom’ om honderden, zeer verschillende gasten te ontvangen in je huis?

Een feest om te lezen!

Klaartje boek zijkant

Win het boek van Klaartje

Maak in de week van 22 t/m 28 maart 2023 kans op het boek van Klaartje. ‘Van Klaartje naar Chiara – de vele gezichten van Umbrië’ Doe mee! Hoe winnen? Volg ons via Instagram en tag een gelukkige met wie jij dit boek wilt delen. (winactie gesloten)

Boek bestellen: dat doe je in onze shop!

Dit artikel is een samenwerking.

LEES OOK: