Terug naar overzicht
Olijfoliepakket in de webshop

Cadeaupakket Olio van Taste of Puglia

Een heerlijke, biologische olijfolie uit Puglia in een mooie keramieken fles met karakteristieke groene spetters of in een frisse gele variant. Dat is nog eens een origineel en leuk cadeau.

Keramieken olijfoliefles

Met dit cadeaupakket waan je je direct in Puglia. Puglia is natuurlijk beroemd om zijn trulli, prachtige stranden en handgemaakte oortjespasta, maar er is niets dat Puglia zo definieert als de olijfboom. Er staan er maar liefst 60 miljoen van door de hele streek. Met onze biologische olijfolie maak je je pasta of salade tot een waar feestmaal! En met de keramieken olijfoliefles bewaar je de olijfolie het beste. De smaak blijft namelijk optimaal in een donkere, afgesloten fles. Daarnaast straalt deze fles ook nog eens op je aanrecht.

Dit zit er in het cadeaupakket

Dit zit er in het Olio cadeaupakket, zowel de groene als gele variant:

  • 1x keramieken oliefles 
  • 1x biologische olijfolie 250 ML
  • 1x schaaltje 9 cm
  • 1 x schaaltje 12 cm

De schaaltjes kunnen zowel in de vaatwasser als in de magnetron.

Bestellen doe je zo

Het cadeaupakket ‘Olio’ kost € 48,50 (plus € 7,50 verzendkosten). Je bestelt de set eenvoudig door het formulier hieronder in te vullen.
Als abonnee krijg je korting op je bestelling en betaal je slechts € 42,50. De korting wordt automatisch berekend op basis van je postcode en huisnummer.

BEKIJK OOK: