Alle lezersreizen

Beleef het feestelijke najaar in ongerept Barbagia (Sardinië)

5 dagen vanaf € 695 p.p.

De nazomer is een heerlijke periode voor Sardinië: de temperaturen blijven mild, het zeewater is aangenaam en het is de tijd van de wijnoogst en olijvenpluk. Bovendien kun je genieten van een uniek evenement, Autunno in Barbagia met elk weekend folklore, zang, dans en proeverijen in de dorpen van de Barbagia-streek.

LEES OOK: waarom je juist in het najaar naar Barbagia moet gaan

Dag

Barbagia is een schitterend natuurgebied in het hart van Sardinië, tussen de oostkust en het Gennargentu-gebergte. Het is een bergachtig, dunbevolkt gebied met weinig invloeden van buitenaf, waardoor oorspronkelijke tradities en ambachten bewaard zijn gebleven. Vanaf september gedurende het hele najaar is het elk weekend feest in een van de dorpen.

Heerlijk boetiekhotel
Bij het dorp Bitti, in het noordoosten van Barbagia ontdekten we een heerlijk boetiekhotel, een prima uitgangspunt om de Barbagia te ontdekken. Het knusse dorp met een folkloristisch museum ligt op loopafstand; je kunt in de omgeving fantastisch wandelen, paardrijden, uitstapjes maken naar de kust of naar het stadje Nuoro. Het vliegveld van Olbia ligt op 1 uur rijden.

Najaarsarrangementen
Dit najaar biedt Reizen met Smaak je een 5-daags flydrive inclusief 4 overnachtingen in Hotel Su Lithu, inclusief welkomstdiner, wijnproeverij en kookles. Wil je langer genieten van de nazomer op Sardinie, kies dan voor een 8-daags arrangement, met 3 extra nachten in het noordoosten, in Locanda San Pantaleo.

Reisaanbod
Dit reisaanbod boek je al vanaf €695 p.p. inclusief vluchten en huurauto. Wil je een reisvoorstel op maat, neem dan contact op met Reizen met Smaak: info@reizenmetsmaak.nl of bel 020-2152001.