Terug naar overzicht

Back on Track: dit lees je in de zomereditie van De Smaak van Italië

Maximaal genieten van deze speciale zomer is wat we willen. Of je nu naar Italië gaat of Italië in huis wilt halen. Dit is een voorproefje van wat je in ons zomermagazine leest + er zit een gratis extra boekje bij!

Italië is back on track: we kunnen weer op vakantie! Blader door het magazine:

Eilandspecial

Alle rust en ruimte op de eilanden Elba, Salina, Ischia en Sicilië. Fotograaf en interieurontwerper Andrea woont op het Toscaanse eiland Elba en wij nemen een kijkje. We onthaasten op Salina, een stukje Italië van nog geen 30 vierkante kilometer. We slapen met smaak op Ischia en Sicilië.

Te voet naar Rome

Rugzak op en gaan. Voetje voor voetje over de Alpen, in een wandeltocht van duizenden kilometers dwars door Europa. Jaarlijks zijn er tientallen Nederlanders die over de pelgrimsroute Via Francigena naar Rome lopen. Lang niet altijd vanuit religieus oogpunt, vaak vooral omdat ze zoeken naar rust en leegte in een overvol leven. Wij spreken drie wandelaars en delen onze tips.

Vakantieliefdes: avontuurtjes of blijvertjes

Onder de warme zomerzon vallen we massaal voor de charmes, de romantische gestes en de exotische looks van de Italianen. Soms maar voor even. Soms een leven lang. Vier vrouwen delen hun storie d’amore.

Vakantie voorproeven in Toscane

Onze fotograaf Sofie woont in Florence en ging alvast vakantie voorproeven in Toscane. Ze neemt ons mee naar haar geliefde zomerplekken.

Homemade: de lekkerste recepten voor deze zomer

Van zelfgemaakte ijsjes (ook zonder machine!) tot de zonnigste recepten uit Sardinië. Wij delen de lekkerste recepten.

Plus…

de 5 leukste straten van Milaan, foodtrend focaccia, columns van Jarl van der Ploeg en Onno Kleyn, gezond recept van de zussen Jansen, wijntips, reisaanbiedingen en nog veel meer!

BESTELLEN
Het nieuwe magazine ligt op 10 juli in de winkel. Reserveer jouw exemplaar + gratis extra boekje vast in onze webshop (nu geen verzendkosten!) of koop ‘m in een winkel bij jou in de buurt.

Wil je automatisch op de hoogte blijven van de laatste tips en nieuwtjes uit Italië? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Beeld: Living Inside, Sofie Delauw