Aan tafel in Umbrië charme b&b + kookschool
Terug naar overzicht
Il Ghiottone Umbrie overnachten

Aan tafel in Umbrië; charme b&b + kookschool

Twaalf jaar lang werkte het Deense koppel Lisbeth en Thomas als chef in een Italiaans restaurant en enoteca in Kopenhagen. De liefde voor de Italiaanse keuken was echter zó groot, dat ze twee enkeltjes naar het pittoreske Todi in Umbrië kochten.

Daar, op de top van een groene heuvel, toverden ze een achttiendeeeuws landhuis om tot een schitterende B&B, met respect voor de originele details. Zo zijn de balkenplafonds en de gewelfde plafonds bewaard gebleven en hebben ze veel hout hergebruikt. De villa heeft zodoende haar rustieke, Italiaanse karakter behouden, maar mét een vleugje Scandinavië. Denk aan lichte kamers, met het typische design uit het hoge noorden en comfortabele meubels. Een sfeervolle, maar rustgevende combinatie dus. Leuk om Lisbeth en Thomas zelf een keer te bezoeken: Il Ghiottone Umbro.

Lees verder en bekijk de prachtige foto’s in De Smaak van Italië editie 1 maart|april 2023, blader door het magazine of bestel dit nummer direct los.

001-Cover_ed1_2023 voorjaar

LEES OOK:

De beste berichten van De smaak van Italië ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!