Terug naar overzicht
Al Fresco tuintafels

Al Fresco: tuintafels uit Italië

Al Fresco levert exclusieve terrasmeubelen van het familiebedrijf Grandi Maioliche Ficola uit Deruta, een plaatsje bij Perugia op de grens van Toscane en Umbrië. Met passie en aandacht voor detail maken de ambachtslieden van Grandi Mailoiche Ficola prachtige handgeschilderde tafelbladen waarbij eeuwenoude technieken worden gebruikt.

Ferro Battuto

Deze stijlvolle stenen tafelbladen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en dessins (rond, vierkant, rechthoekig, ovaal) met bijpassende smeedijzeren (ferro battuto) onderstellen en stoelen. Het is zelfs mogelijk om een eigen ontwerp te laten schilderen, bijvoorbeeld een familienaam of een bedrijfslogo.

Al Fresco tuintafels

De bladen worden eerst uit vulkaansteen afkomstig uit Lazio of Sicilië gezaagd en daarna gepolijst en voorzien van een glazuurlaag die uiterst precies met de hand beschilderd wordt. Ten slotte gaan de bladen de oven in en ontstaat een harde en sterke glazuurlaag met krakelee en heldere kleuren. Dit vakmanschap levert de exclusieve, stijlvolle en duurzame tafels op die wij met trots aanbieden.

Al Fresco TuintafelsAl Fresco garantie

Onze stenen tafels zijn in tegenstelling tot hout en kunststof bestand tegen zon, vorst, hete pannen, etensresten, wijn en vuil. De tafels kunnen het hele jaar buiten staan en zijn na dertig jaar nog als nieuw. Een waardevolle investering waar je een leven lang van geniet.