Terug naar overzicht

Citytrip Rome, Florence of Milaan? Hier drop je tijdelijk je bagage

Een bekende frustratie, het verkennen van een stad met een koffer in je hand of een zware tas over je schouder. Het gebeurt vaak genoeg als je een late check-in of een vroege check-out hebt tijdens een weekendje weg. En dus sleep je je bagage mee. Maar met déze service ben je daar vanaf.

LuggageHero is een lokaal netwerk voor korte termijn bagage-opslag. Je geeft je bagage af in een aangesloten lokale winkel. Handig als je vroeg geland bent en pas ’s middags in je hotel terecht kunt.

Rome, Milaan en Florence
In Italië zijn er nu drop-off locaties in Rome, Milaan en Florence. In meer Europese en Amerikaanse steden is LuggageHero actief. De locaties waar LuggageHero mee samenwerkt zijn voorzien van een officieel servicekeurmerk. Bovendien belooft de site dat je bagage tegen beschadiging en diefstal verzekerd is.

Bagage achterlaten
Het idee komt van een Deen, Jannik Lawaetz. ‘Tijdens mijn verblijf in een Airbnb in Barcelona had ik na het uitchecken geen enkele mogelijkheid om mijn bagage achter te laten. Ik heb toen de hele dag mijn bagage door de stad moeten slepen. Dit heeft mij op het idee gebracht van het LuggageHero-concept, waarmee ik de reiziger echt kan helpen. Gedoe met het opslaan van bagage kan je aankomst- of vertrekdag namelijk flink verpesten,’ aldus de oprichter.

€ 1 per uur
De locaties en het reserveren van de opslag regel je via de app of website. Je betaalt slechts € 1 per uur met een maximum van € 10 per dag (per bagagestuk).

LEES OOK:

Bron: JAN.