Terug naar overzicht
Alexander broussard

Concerttip: Alexander Broussard & friends

Een muzikale reis door het mooiste repertoire uit de Italiaanse popmuziek. Met het concert Le Canzoni Italiane keert Alexander Broussard terug naar zijn roots.
De geboren Italiaanse pianist/zanger speelt en zingt een keur van klassiekers waarmee hij grootgebracht is en wisselt dat af met moderne internationale successen. Een sfeervol repertoire kun je verwachten dat je meeneemt naar het hart van de Italiaanse cultuur mét natuurlijk de passie die daarbij hoort. Van Ramazzotti tot Pavarotti, van Zucchero tot Bocelli, van traditionals tot pop: het komt allemaal voorbij in Le Canzoni Italiane.

Meester Pianist en Entertainer

In de afgelopen jaren heeft Alexander Broussard zich ontwikkeld tot een veelgevraagd en veelzijdig talent als pianist, toetsenist, zanger en entertainer. Met een indrukwekkend cv dat begon in de meest prestigieuze pianobars en zich uitstrekt tot optredens zoals The Billy Joel Experience (winnaar van The Tribute – Battle Of The Bands op SBS6/ZIGGO DOME), I Can See Your Voice (RTL4), Beau (RTL4), We Want More (SBS6), Dansmarathon (SBS6), Najib Amhali’s Plus Support Act, De Corona’s, Crazy Piano’s en nog veel meer, is Alexander Broussard een graag geziene gast op podia, zowel groot als klein, in heel Nederland. Geniet van zijn muziek op 17 september in het Theater Ludens.
Concertkaartjes: 17 september 2023, 15:00 uur, Theater Ludens, Voorburg
Bekijk het overzicht van alle speeldata.

"*" geeft vereiste velden aan

Elke week tips uit Italië?

Vul je e-mail adres in en ontvang inspiratie, reistips en leuke aanbiedingen uit naam van De Smaak van Italië.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees ook:

Vanaf 31 augustus geniet je van de nieuwste serie Casa di Beau. Het is een vervolg op zijn eerdere programma’s in het schilderachtige Toscane.

De nieuwe najaarseditie: de gids voor je volgende vakantie! Ontdek onze beste adressen in onder andere Gardameer, Arezzo en Piemonte.

De herfst is begonnen en dat betekent dat we onze parasols inklappen en dat het leven zich weer grotendeels binnen afspeelt. Gelukkig …