Cursus in Toscane: themaweek schrijven en architectuur op locatie
Terug naar overzicht

Toscane: cursusweek ‘Schrijven en Architectuur’ op locatie

Volg de cursus Schrijven en Architectuur in Toscane​, dat is een week lang ontdekken, schrijven en genieten van la bella Italia!

Update: deze actie is verlopen.

​Ben je verliefd op Italië en heb je een passie voor schrijven? Dan is het bijna een zonde om de themaweek Schrijven en Architectuur in Toscane aan je voorbij te laten gaan. Een week waarbij organisatiebureau OnsiaGoemans en Casa Speri de handen ineenslaan om de deelnemers het beste van Toscane te laten ervaren. Een week lang wordt er vanuit Italië gewerkt aan een verhaal over deze bijzondere regio. Een bezoek aan de parels van Toscane – Lucca, Villa Celle in Pistoia en Florence – geldt daarbij als inspiratie voor een schrijfcursus van dichter en schrijver Chrétien Breukers. De door de deelnemers geschreven verhalen worden uiteindelijk gebundeld en gepubliceerd, waarbij De Smaak van Italië het beste verhaal eveneens zal publiceren.

cursus toscane

Casa Speri als decor voor het ware Italië-gevoel
Een bezoek aan Italië staat inherent aan het genieten van la bella vita. Het is dan ook niet meer dan logisch dat er voor  Casa Speri als decor voor de cursus Schrijven en Architectuur in Toscane is gekozen. Niet alleen geldt de accommodatie als een oase van rust, ook de omgeving, de uitgestrekte olijfboomgaard en het schitterende uitzicht over het pittoreske Pescia zorgen ervoor dat je het ware dolce vita-gevoel tot diep onder de huid zult voelen. Daarbij wordt uiteraard ook de inwendige mens geheel volgens Italiaanse tradities verwend!

Een exclusief welkomstpakket voor lezers van De Smaak!
​Wil je graag deelnemen aan de cursus Schrijven en Architectuur in Toscane? Dan ontvang je als lezer van De Smaak van Italië bij je inschrijving en aankomst op Casa Speri een mooi Toscaans welkomstpakket: een fles huisgemaakte limoncello en een fles olijfolie van het land! Meld je aan via info@onsiagoemans.nl, vermeld daarbij ‘Actie De Smaak’ en het welkomstcadeau is een feit.

Themaweek – Schrijfcursus
Schrijven en Architectuur in Toscane
Zaterdag 27 mei – Zaterdag 3 juni | € 980
Inclusief: schrijfcursus, begeleiding door Chrétien Breukers, bezoek aan Lucca, Villa Cella Pistoia, Florence, overnachting en verblijf op basis van volpension
Aanmelden: info@onsiagoemans.nl ovv ‘Actie De Smaak’

Deze is actie is opgezet in samenwerking met BnB Promotions