Terug naar overzicht
Eros Ramazzotti

Eros Ramazzotti geeft in februari 2023 concert in Amsterdam

Fans van Eros Ramazzotti opgelet! In februari 2023 komt de Italiaanse zanger naar Nederland.

Als onderdeel van zijn Battito Infinito World Tour geeft de Italiaanse zanger op donderdag 16 februari 2023 een concert in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Nieuw album

De tournee is vernoemd naar het gelijknamige nieuwe album dat op 16 september uitkomt. Op het album is de ‘nieuwe artistieke identiteit’ van Ramazzotti te horen. De eerste single van het album, AMA (‘heb lief’), is net verschenen. Het nummer brengt een universele boodschap van liefde, vrijheid en nodigt de luisteraar uit om grenzeloos lief te hebben en diens gevoel te omarmen.

Grootste hit in Nederland

Eros Ramazzotti brak in 1984 door in thuisland Italië na het winnen van het San Remo-festival. Zijn internationale doorbraak kwam met single Ma Che Bello Questo Amore die in Nederland in de top 10 belandde van de Top 40. Ook scoorde de Italiaan hits met Se Bastasse Una Canzone (zijn grootste hit in ons land), Adesso Tu, Musica È en Cose Della Vita.

Kaartjes kopen

Update: 20 februari 2023, dit concert is geweest.

Op het concert in februari zingt Eros niet alleen nieuwe liedjes, ook zijn klassiekers komen voorbij. Kaartjes voor het concert koop je via Eventim.
eros ramazzotti concer

BEKIJK OOK: