Terug naar overzicht
Fiat

Dit is de tolbadge voor Italië, Frankrijk, Spanje en Portugal

Goed nieuws voor iedereen die opziet tegen de drukte op de tolwegen richting vakantieadres in Italië of elders in Zuid-Europa. Er is nu een handige, nieuwe Europa-tolbadge.

De Europa-tolbadge voor auto’s, motors en campers maakt doorrijden mogelijk bij de tolpoorten in Italië, Frankrijk, Spanje en Portugal. Bovendien werkt de badge als betaalmiddel bij meer dan 500 parkeergarages in Frankrijk, Spanje en een aantal veerbootdiensten in Italië.

BEKIJK OOK: Meer weten over tolwegen in Italië? Alles wat je moet weten als je met de auto op vakantie gaat

2,50 per gebruiksmaand
De Europabadge kost € 14 exclusief verzendkosten. Vervolgens betaal je alleen voor de maand(en) waarin je daadwerkelijk gebruik maakt van de Bip&Go badge. Voor Italië is dat € 2,50 per gebruiksmaand.

Ook voor motorrijders en campers
Zowel de tolkosten als eventuele parkeerkosten wordt bovenop dit maandtarief gefactureerd en automatisch achteraf van de rekening afgeschreven. Voor motorrijders is een armbadge beschikbaar. Campers niet hoger dan 3 meter en/of zwaarder dan 3,5 ton kunnen ook gebruik maken van de Europabadge.

Kenteken registreren
Voor de Europa-badge moet je wel je kenteken registreren. Dit in verband met de gebruikte technologie in Italië en Portugal.

Bekijk voor meer informatie bipandgo.com/nl/

LEES OOK:

Dagelijks de leukste vakantietips en laatste nieuwtjes uit Italië? Volg De Smaak van Italië op Facebook!