Terug naar overzicht
Kaartverkoop Little Italy

Little Italy 2017: dit staat je te wachten!

Het laatste weekend van januari is het zover: de tweede editie van Little Italy! Tijdens dit evenement staat de Zuiveringshal op het Westergasterrein in Amsterdam compleet in het teken van ons favoriete vakantieland. Benieuwd wat je te wachten staat tijdens dit driedaagse Italiaanse feestje? Lees dan snel verder!

Little Italy Travel

Italiaanse regio’s

Een groot onderdeel van Little Italy is reizen. Het evenement is ingedeeld in verschillende pleinen, die ieder hun eigen regio vertegenwoordigen. Zo doe je vakantie-inspiratie op bij het reisplein van Abruzzo, Toscane en Puglia, maar ook bij Umbrië, Rome en Sardinië. Wil je je alvast een beetje inlezen in de verschillende regio’s, of ben je benieuwd welke stands er bij welke regio staan? Neem dan snel een kijkje op de partnerpagina van littleitaly-event.nl.

Little Italy Taste

Proef Italië!

Een Italiaans evenement zonder eten is geen Italiaans evenement, en daarom kom je tijdens Little Italy de leukste en lekkerste foodstands tegen. We richten een heuse food market in, waar je allerlei lekkers voor thuis mee kunt nemen, je kunt aanschuiven in de trattoria van restaurant Roberto’s (bekend van het Hilton in Amsterdam), of een koffiepauze nemen bij Buscaglione. Zin in iets sterkers? Grapedistrict voorziet je van de smakelijkste wijnen. Ook kun je je verder verdiepen in wijn en olijfolie tijdens de inspirerende workshops van de Wijze Wijnvrouwen (bekend van de wijnrubriek uit De Smaak van Italië) en olijfolie-expert Gregor Christiaans (bekend van het boek Lekker Vet). Alsof dat nog niet genoeg is staat er ook drie dagen lang een Italiaanse chef voor je klaar om de fijnste kneepjes van het vak te showen.

Little Italy lifestyle

Lifestyle

Maar er is meer! Zo kun je je Italiaanse taalkennis opkrikken bij Italstudio, een kijkje nemen in de airlodge van Selectkamp, het aanbod van Alitalia ontdekken en natuurlijk inspiratie opdoen voor je volgende vakantie bij Eliza was here en Zomerzin.

Koop een kaartje voor Little Italy met korting!

Heb je nog geen kaartje besteld? Doe dat dan snel! Bestel je je kaartje voorafgaand aan het event, dan betaal je slechts € 12,50 in plaats van € 15. Bestel direct!

Bewaren

Bewaren