Terug naar overzicht

Ontmoet makelaar Dorrie Seijffert op de Second Home beurs

Makelaar Dorrie Seijffert en haar team zijn aanwezig op de Second Home beurs van 1 t/m 3 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht.

Dorrie Seijffert van Le Case di Dorrie begeleidt vanuit haar kantoor in Perugia al jaren Nederlanders die in Italië hun droomhuis willen kopen.

Bezichtigingen in Italië
Inmiddels mogen makelaars binnen Italië weer bezichtigingen doen met klanten en huizen laten zien in onder meer Umbrië, Toscane, De Marken en Lazio. Zo is Umbrië één van de veiligste regio’s van Italië en is het op het platteland goed uit te houden: lekker weer, lekker eten en vertoeven in een ruim huis en tuin met privé zwembad.

Een eigen buitenhuis in de glooiende heuvels van Midden-Italië, met eigen zwembad, moestuin en mooi uitzicht is sinds de coronacrisis erg populair onder mensen die de grote stad ontvluchten.

Persoonlijk advies van Dorrie en haar team

Makelaar Dorrie Seijffert en haar team zijn aanwezig op de Second Home beurs van 1 t/m 3 oktober 2021 in de Jaarbeurs in Utrecht. Wil je gratis toegang voor twee personen? Meld je hier aan:

Bekijk vast een paar tips van Dorrie


Special wonen & werken in Italië

In de nieuwe Smaak van Italië hebben we een uitgebreide special over wonen en werken in het land van je dromen. Bestel jouw exemplaar inclusief special in onze webshop via de button hieronder en krijg ‘m makkelijk thuisbezorgd!

Bestel mijn exemplaar

Of koop het magazine in de (grotere) supermarkt of winkel. Bekijk de verkooppunten.

Abonnee worden kan natuurlijk ook! Dan ontvang je de leukste Italië-inspiratie automatisch thuis.

BEKIJK DE ABONNEE AANBIEDINGEN