Terug naar overzicht
ik vertrek de marken

1,2 miljoen kijkers ‘Ik Vertrek’-aflevering over De Marken

Afgelopen zaterdag stemden zo’n 1,2 miljoen Nederlanders af op Ik Vertrek. In de tweehonderdste aflevering van het populaire tv-programma volgden we de familie Freeling in hun Italiaanse avontuur.

Dora en Myron Freeling vertrokken samen met hun zoontjes Qing (5) en Ramses (1) uit Rotterdam. Ze hadden een huis gekocht in de regio De Marken met als doel om er een succesvolle camping te beginnen.

Hobbels onderweg
Het enthousiaste stel kluste erop los en kwam uiteraard onderweg ook de nodige hobbels tegen. Dat leverde weer een ouderwets heerlijke aflevering op met de nodige reacties van kijkers.

Het stel reageerde zelf ook nog even:

Hoe is het nu met
Eind goed, al goed. Uiteindelijk staat de camping met safaritenten, sanitair en veldplaatsen. Op de website van Ik Vertrek vertellen Dora en Myron: ‘we zijn eigenlijk best trots dat we in zo’n korte tijd zoveel werk hebben verzet samen. Op dit moment zouden we niets liever willen dan bouwen aan ons paradijsje op aarde en wat boekingen voor de zomer. Wat we over 5 jaar gaan doen zien we dan wel, voorlopig is er nog genoeg werk aan de winkel en hebben we het naar ons zin! Inmiddels weten we dat het leven op het platteland en dichtbij de natuur ons goed bevalt. Het avontuur lonkt altijd.’

Reis met ons mee en ontdek De Marken zelf!

LEES OOK:

Bron: Ik Vertrek