Terug naar overzicht
nachttrein italie

Meer nachttreinen naar Venetië, Milaan en Florence

Dat treinreizen in de lift zit, hebben we al een tijdje in de gaten. Reisorganisatie TUI springt met nieuwe nachttreinreizen in op deze duurzame reistrend. Vanaf 25 mei reis je met de nachttrein naar diverse Italiaanse steden.

Sinds oktober 2021 kun je met de reisorganisatie Flywise al met de nachttrein naar Venetië, Milaan en Verona. Nu organiseert ook reisorganisatie TUI in samenwerking met GreenCityTrip (onderdeel van Flywise) meer nachttreinreizen naar Europese steden, waaronder Venetië, Milaan en Florence. Buiten Italië kun je via TUI met de nachttrein naar Kopenhagen, Praag en Wenen.

Vertrek vanuit Utrecht of Amsterdam

Op dit moment biedt TUI al reizen per trein aan, maar dat gaat dan om de internationale NS-treinen of de Thalys. Voor het eerst gaat het bedrijf nu ook nachttreinen inzetten om mensen op hun bestemming te krijgen.
De treinen vertrekken om 16.30 of 20.00 uur vanuit Utrecht of Amsterdam Centraal en komen de volgende ochtend tussen 8.00 en 11.00 uur aan op hun bestemming.

BEKIJK ONZE REISAANBIEDINGEN MET DE TREIN:

Wij hebben diverse aanbiedingen voor een heerlijke én duurzame Train & Drive. Je reist per nachttrein naar Italië en krijgt na een bezoek aan de stad een elektrische huurauto om de mooie omliggende regio te verkennen.