Terug naar overzicht

Op reis met de duurzame koffers van NORTVI

Wat hebben we zin om weer naar ons favoriete stukje van de wereld op vakantie te gaan. En dan met de mooie en duurzaam gemaakte koffers van het nieuwe Nederlandse merk NORTVI.

Partnership – De Smaak van Italië met NORTVI.

Dat duurzaam ook mooi kan zijn bewijst het merk met hun kofferlijn die te personaliseren is tijdens iedere reis die je maakt.

Circulaire onderneming
NORTVI heeft als doel om in 2022 een volledig circulair bedrijf te zijn. Daarom is NORTVI gestart met het inzamelen van oude koffers en reistassen met als voornemen om deze volledig te recyclen en er nieuwe duurzame reisproducten van te maken.

NORTVI collectie
Uniek en baanbrekend duurzaam. De serie reisproducten van NORTVI wordt gekenmerkt door een spannend en esthetisch design. De producten zijn volledig met de hand ontworpen en worden zoveel mogelijk gemaakt van duurzame materialen; zo bestaat de binnenkant van de koffer voor 100% uit gerecyclede PET flessen en is de buitenkant gemaakt van gerecycled polycarbonaat. Daarnaast is NORTVI trendsetter op het gebied van durability. Alle koffers in de nieuwe lijn zijn gemaakt van de sterkste materialen zodat de koffer een leven lang meegaat.

Innoverend en geluidloos
De NORTVI-koffer zorgt ervoor dat een koffer eindelijk écht functioneel wordt. De koffer biedt extra veel opbergruimte en is beschikbaar in handbagage formaat in twee speciale uitvoeringen: een met een waterdicht voorvak zodat je op het vliegveld snel en moeiteloos bij je laptop en belangrijkste items kan komen zonder de hele koffer open te maken én de variant zonder voorvak; voor wie het voldoende is om alleen je essentials mee te nemen op reis. Zowel de binnen- als buitenkant zijn met een scherp oog voor detail vormgegeven en bevatten buitengewoon speelse elementen die je nieuwe koffer tot een ongekend fashionable product maken. NORTVI heeft zich daarnaast ingespannen om een bekend irritatie punt op te lossen van huidige koffers: lawaaierige wielen. Alle koffers in de lijn van NORTVI zijn uitgerust met de allerstilste fluisterwielen van de hoogste kwaliteit die ervoor zorgen dat je vrijwel geluidloos over elke ondergrond rijdt.

Customizable en fun
Elke reis die je maakt is uniek en daarom zet NORTVI in op producten die volledig aan je eigen smaak of gevoel zijn aan te passen. Iedere koffer is te personaliseren met een speciale kofferriem. Zo maak je je koffer direct herkenbaar, perfect passend bij je eigen outfit en kom je helemaal in de juiste stemming voor de reis die je gaat maken. NORTVI start met een collectie van negen verschillende straps met elk een uniek kleurenpalet en design. Dus waar je ook heengaat, jouw koffer is dé stijlvolle accessoire die je in de stemming brengt voor je volgende reis. Het assortiment wordt continu uitgebreid, onder meer door samenwerkingen met verschillende Amsterdamse designers zodat de collectie uniek blijft en jij eindeloos kan blijven variëren.

Uitbreiding van de collectie
De collectie van NORTVI wordt het komende seizoen verder uitgebreid met een elegante bijpassende tassenlijn en andere unieke reisaccessoires. De tassenlijn is niet alleen in stijl en materiaal – gemaakt van 100% gerecyclede PET flessen – een perfecte match, elke tas is ook zo ontworpen dat deze naadloos aansluit op de bovenkant van je koffer. Daarnaast heeft NORTVI net als bij de koffers de volledige focus op durability. Alle tassen in de nieuwe lijn zijn volledig geïntegreerd met schokvrij materiaal dat ervoor zorgt dat de tas niet stuk te krijgen is en een leven lang meegaat.

Alle NORTVI producten zijn verkrijgbaar op nortvi.com en in selecte retail locaties zoals de Bijenkorf en Hutspot in Amsterdam, Leiden, Den-Bosch, Eindhoven en Antwerpen.

De essential koffer heeft een verkoopprijs van 189 euro en het frontpocket model 229 euro.

Bekijk ook:

Wil je dagelijks op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en leukste vakantietips uit Italië? Volg De Smaak van Italië op Facebook!