Ken je dit brede aanbod vakantiehuizen rondom het Gardameer al?
Terug naar overzicht

Ken je dit brede aanbod vakantiehuizen rondom het Gardameer al?

Het Gardameer is het grootste meer van Italië. Je vindt er citroenbomen en olijfgaarden, met op de achtergrond besneeuwde bergen. Hierdoor is het een van de meest diverse meren van Italië. En dat is de reden waarom veel vakantiegangers graag naar het Gardameer gaan. NOVASOL heeft daar een breed aanbod vakantiehuizen.

Partnership – De Smaak van Italië met NOVASOL

Ben je op zoek naar een accommodatie rond het Gardameer? Rondom dit enorme meer vind je een groot aanbod; van een stacaravan tot luxueuze vakantiewoning. En juist zo’n vakantiewoning is een ideale accommodatie voor je Italiaanse vakantie aan het meer.

Ontsnappen aan de drukte
Als je aan kamperen denkt, denk je aan een rustige omgeving, ontsnappen aan de drukte van het leven in de stad en genieten van de stilte. Toch zijn veel campings rond het meer overvol.

Ontdek de luxe van een vakantiehuis
De camping is een relatief eenvoudige manier om je vakantie door te brengen – en veel mensen vinden dat heerlijk. Met een vakantiehuis aan het Gardameer behoud je juist wat meer luxe die je thuis gewend bent.

Breed aanbod
NOVASOL heeft een breed aanbod vakantiehuizen aan het bekende Gardameer. In tegenstelling tot een camping heb je met een vakantiehuisje veel ruimte voor jezelf en veel privacy. Je verblijft ook tussen de lokale bevolking, waardoor je dat echte vakantiegevoel ervaart. Je zult hier niet zo snel een Nederlander tegen het lijf lopen. Je kunt met veel personen in zo’n huis verblijven, waardoor het betaalbaar blijft.

De barbecue of buitenkeuken staat al voor je klaar. Daarnaast profiteer je van een zwembad die je niet of met weinig anderen hoeft te delen. Zo zorgt een NOVASOL vakantiehuis voor een onvergetelijke vakantie vol luxe, rust en gezelligheid vlak bij het Gardameer.

LEES OOK: