Online kookworkshop spaghetti alla carbonara maken
Terug naar overzicht
spaghetti alla carbonara

Online kookworkshop spaghetti alla carbonara

Leer de echte spaghetti alla carbonara maken via een online kookles van Nicoletta Tavella op zondag 20 februari.

Nicoletta Tavella is eigenaar van kookstudio La Cucina del Sole in Amsterdam. Op zondag 20 februari 2022 maakt Nicoletta een van de meest iconische Romeinse gerechten, de spaghetti alla carbonara. Hieronder vertellen we uitgebreid wat je gaat leren in de online workshop.

Zo werken de online kooklessen

Vóór aanvang van deze leuke, interactieve live kookworkshops op Zoom met een van onze kookinstructeurs ontvang je de receptuur (als pdf-bestand) met de ingrediënten- en accessoirelijst, zodat je alles kunt vinden wat nodig is om een ​​heerlijke Italiaanse maaltijd of gerecht voor twee personen te koken.

Bereid onze Italiaanse recepten onder live begeleiding van onze chef-koks vanuit je eigen huis. Je kunt vragen stellen in realtime via de Zoom-chat of via de microfoon, zodat je alle antwoorden krijgt die je nodig hebt.

De gerechten zijn gemakkelijk te maken, lekker en creatief. Zelfs de minder ervaren koks zullen alles perfect kunnen koken dankzij de stapsgewijze recepten, de gemakkelijk te vinden Italiaanse producten in de boodschappenlijst en de duidelijke online live video-instructies.

Spaghetti alla carbonara

Room of geen room? Gaar je de eieren mee of niet? Welke soorten pasta zijn de meest geschikte? Leer alle tips and tricks die jou gaan helpen de romigste en zachtste carbonara ooit te maken.

Doe mee met de live online Zoom kookworkshop. Je krijgt alle instructies en boodschappen- en benodigdhedenlijst ruim voor de workshop zodat je op zondag klaar bent om live met Nicoletta te koken.

Datum: zondag 20 februari 2022
Tijd: 17.30-18.30 uur
Prijs: € 15

De prijs van elke online kookles is een ‘per scherm’ prijs voor maximaal twee personen per scherm.
Krijg 10% korting als je twee online workshops boekt door code 10DISCOUNT in de webshop te gebruiken!

Reserveer de workshop

Doe mee! Klik op de button hieronder en meld je aan voor de workshop spaghetti alla carbonara.

UPDATE deze workshop is geweest en is niet meer te reserveren.

Meer cursussen

Wil je liever een andere kookles volgen of Italiaans leren spreken? Dat kan! Kijk bij het cursusaanbod op onze website.