Terug naar overzicht

Ontwerp en win je eigen Paul Meccanico tas én win een weekend in De Marken

UPDATE: deze actie is afgelopen.

Voor alle mode- en designliefhebbers hebben we een wel een mooie winactie. Je kunt namelijk je eigen Paul Meccanico-tas winnen en daarboven op nog een weekendje weg voor twee personen in een luxe appartement in de prachtige regio De Marken.

Paul Meccanico werkt met unieke dessins voor verschillende modellen tassen. Deze dessins worden digitaal ontworpen, geprint en vervolgens in ambachtelijke werkplaatsen in De Marken met de hand gemaakt. Voor deze wedstrijd gaat het om een ontwerp van een dessin/print/tekening voor op het model Airstone, een van de grootse tassen uit het assortiment. Daar hoort ook een uitneembare buidel bij. Een complete indruk van de Paul Meccanico ontwerpen vind je op paulmeccanico.com

Paul Dari, de Italiaanse ontwerper van alle Paul Meccanico tassen en dessins, zal de ontwerpen beoordelen en het winnende ontwerp kiezen.

Dit kun je allemaal winnen
Van het winnende ontwerp wordt dan daadwerkelijk een tas gemaakt die de winnaar dan vervolgens thuisbezorgd krijgt. De wedstrijd, de winnaar en het winnende ontwerp krijgen ook sociale media-aandacht  van zowel De Smaak van Italië als Paul Meccanico (Paul Meccanico official én Paul Meccanico International).

De winnaar wint daarbij ook een weekend voor twee personen in onze Villa NuMoViv met een bezoektas aan Paul Meccanico. Dat betekent een retourvlucht met Ryan Air Weeze-Ancona en een verblijf van 3 nachten in één van onze luxe appartementen, zodra we heropenen (naar verwachting de tweede helft van 2020: momenteel gesloten i.v.m. (her)bouw werkzaamheden). De planning stemmen we af.

Zo doe je mee
Download dit formulier ontwerp wedstrijd NL met de verschillende onderdelen van de tas waar het dessin voor ontworpen moet worden, met daarbij de afmetingen.

Je kunt jouw ontwerp insturen t/m 18 mei 2019 als PDF-bestand naar info@paulmeccanico.international. Mocht je nog vragen hebben of behoefte aan meer informatie, neem dan contact op via ditzelfde e-mailadres.

Na afloop van de wedstrijd heeft Paul een week nodig om het winnende design te kiezen. Daarna duurt het zes weken voordat je de door jou ontworpen tas thuisbezorgd krijgt.

Bekijk ook onze reisaanbieding:

MISSCHIEN VIND JE DIT OOK LEUK: